NÅGRA PRESENT TIPS…!

Allmänt

Gooodmorning darlings! 

Solen strålar, träningskläderna är på och jag ska strax iväg på min walk. Jag passar på alla dagar då det inte regnar och so far so good… sen är ju hösten verkligen sååå vacker! jag älskar den friska klara luften och att träden börjar skifta färg, och igår var det första gången som jag möttes av gula löv på marken… det, om något, är ett höst-tecken.

Nej, nu finns risk att jag blir sittande här om jag inte sticker ut så – off I go! också uppdaterar jag inlägget när jag är tillbaka!

I´m back! och dagens träning är i box. Det var sååå underbart härligt idag tack vare det magiska vädret. Och mitt i allt så ringde JIG, han är på en teknikmässa i Tyskland där KYGO hade en privat spelning för deras kunder igår (du kan se det på Kygo Life´s instagram, en live ligger uppe), han flög in från Ibiza och körde 4 låtar på piano.  Så jag fick KYGO rapport och JIG fick Luleå rapport och sen kom vi fram till att han kommer upp till LLA helgen 28/9 istället för att vi kommer till Oslo så som det ser ut just nu så blir vi i Luleå hela september. Det var inte riktigt min plan… men lever man i en cirkusfamilj så kan planerna ändras, ha, ha. och då får jag se fram emot en Oslo weekend i oktober istället och fira min födelsedag i efterskott då! 🙂

 

I helgen fyllde en av mina bästa vänner år så jag postade en present, som hon fick öppna på sin dag, och eftersom de blå postpakteten är så fula (förlåt posten) så blev jag sååå glad när jag hittade de här rosa och det var SÅ mycket festligare att skicka det i posten!  Sen matchade det dessutom presenterna perfekt… 

Min vän fick ett “kit” av många saker som man blir glad av och allt jag köpte blir dagens present-tips! Du kan matcha dessa saker hur som helst och ge bort 2 ting, eller 1, eller 3… Alla dessa saker passar perfekt som en spontan vardagspresent. Göm ett litet paket i väninnans handväska, eller i en låda på hennes skrivbord på jobbet, eller skicka det i posten…  Alla blir glad av presenter!  Och du hittar presentpåsen, notat böckerna, tändstickorna (You glow girl), godiset (instant girlspower) och kortet på förra bilden hos Lagerhaus, disktrasan kommer från Hemtex och nyckelringarna i höstigt vinrött från Glitter.

Sen är ju presentpappret en stor del av presenten tycker jag och det här, glittrigt snygga, som matchar sakerna jag köpt perfekt kommer från Lagerhaus.  Och de där nyckelringarna (de finns i flera färger) är ett perfekt gå-bort-present tips, och om man inte vill använda de till sina nycklar så kan man pimpa sin väska med de.

 

Och du, disktrasan från Hemtex kostar bara 19 kr och ett tips är att lägga en sån i köket, tillsammans med ett tack-kort, efter att du lämnar en bjudning, så att värdinnan hittar den dagen efter, eller då hon ställer sig för att ta tag i den tråkiga disken…  Jag gör ofta så, att jag lämnar en liten present efter mig då jag är bortbjuden, det är minst lika kul som att ge en blomma i dörren när du kommer…!

Njuuut din dag och fyll den med inspiration! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “NÅGRA PRESENT TIPS…!”

 1. Linda says:

  Åh jag kan bara inte förstå hur du orkar ha en distansrelation och träffa JIG så pass sällan. Min sambo jobbade i Norge för några år sedan och jag mådde så dåligt under dom veckorna han var borta. Nu har han påbörjat en utbildning på annan ort och är borta under veckorna (hemma på helgerna) i 7 veckor framåt och jag mår i princip lika dåligt igen. Superjobbit. Jag är verkligen ingen distansrelationsperson. Vill få hem min älskling varje kväll. Saknar inte Johanna sin pappa? Jag beundrar dig verkligen! Passar i allafall på att få massa feelgood inspiration i din positiva blogg!
  Kram

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Vilket bra tips att lämna en present till värdinnan, så kul suprise. Jag brukar ge en värdinne gåva när vi kommer och sen brukar jag gömma om det finns barn under deras kuddar typ ett Kinderägg eller klistermärken nått litet. Är så nyfiken hur du tänker kring julen i år? Förra retro va väl första hemma och du dknade väl värmen. Är nyfiken få vi aldrig har firat i väg och åkte ju till Thailand innan jul förra året och sen tack vare dig i juni i år och hade det magiskt. Nu vill jag och dottern verkligen komma i väg igen men funderar på om vi ska ta det innan jul precis eller när. Stor kram

 3. Caroline says:

  Ååh, jeg e.l.s.k.e.r. sånne innlegg som dette!!! <3 Gjerne mer av sånt! Og av borddekkingstips…og outfit-tips… 🙂 Forresten, venter på den boka di om borddekking m.m. 😉 Håper du en dag får mulighet til å skrive en sånn bok.
  Jeg digger bloggen din, det har jeg gjort i mange år – du må fortsette med å blogge leeeenge:)
  Så flink du er med turene rundt innsjøen, det ser jo bare så idyllisk ut der. Godt med energien, og særlig på morgenen.
  Ønsker deg en "mysig" (elsker det ordet) kveld sammen med fine Johanna. Klem fra fast leser Caroline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *