NaiHarn beach = ett paradis.

Allmänt


Johanna har haft SÅ kul på stranden med mormor & Hans idag. Hon badar, leker i sanden, bär hinkar…  🙂

Phuket kl. 17.20, tisdag em. Sol & +36 grader.

Dagarna här nere i Phuket är bara helt underbara! 🙂  Efter en dag på NaiHarn beach så sitter jag nu på verandan och jobbar och Johanna är nere och badar i poolen med mormor (lyxigt!) och kompisar. Solen strålar och här är VARMT så dagens outfit är kort och gott: bikini ! 🙂


Jag gillar att de har de klassiska Coca Cola flaskorna i glas här nere. De känns mer som the real thing än tex en burk/box. (också matchar de ju min bikini perfekt ! 😉

Jag funderar på att ta en tur ut och handla lite ikväll (mat, vatten etc) ikväll men jag får se vad jag orkar med. Blir så slö efter en dag på stranden…


Johanna & mormor bygger sandslott….


Shopping on the beach! 🙂  P.S Håll utkik efter den här söta damen om ni är på NaiHarn beach. Det är av henne jag köper de flesta av mina fina klänningar/kjoler.

Hoppas att du NJUTER din dag och att livet leker !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “NaiHarn beach = ett paradis.”

 1. Cajsa says:

  hihihi…trött efter en dag på stranden. Jo visst blir man lite dåsig, men jag byter gärna med dig. Jag sitter hemma i snöstormen och slavar på mitt arbete. Det ser verkligen mysigt ut. Jag kan känna "lukten av Thailand" när jag kollar dina bilder!

 2. Ser gudomligt ut! Njut lugnet, tiden går ju tyvärr så vansinnigt fort när man är iväg. Kram

 3. Frida says:

  Hej hej! Jag och min man och våra två små barn planerar att vara föräldralediga i Thailand i 10 veckor nästa höst. Jag skulle bli så glad om du orkade/hinner skriva lite tips vad man bör tänka på: boende, resa, aktiviteter, ta med sig vad det gäller barn (våra kommer vara 1,5 år och 3,5 år då). Vi har mest tittat på Kho Lanta, men är öppna för andra idéer om du har platser du kan rekommendera starkare! Du verkar vara lite Thailand-expert… 😉
  Tack för en fin blogg!

 4. Liv says:

  Hei! Så deilig med Thailand ferie! Jeg savner Thailand, synes det er herlig der 🙂

  Liker Cola-bildet av deg! Snygt 🙂
  Ha en fortsatt fantastisk ferie! Nyyyyt!

  Klem Liv

 5. Catja says:

  Åh, jag älskar Thailand och hoppas jag kan åka tillbaka dit snart igen!

 6. PÁSCAL UF. says:

  Hej, vi är ett UF-företag från Linköping som tillverkar och säljer armband!
  Nu har vi lagt upp en hel del nya armband på vår blogg så tveka inte på att kika gärna in hos oss! Psst.. alla armband kostar 60:- med inräknad frakt och emballage! Mvh Páscal UF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *