När katten är borta…

Allmänt

168397-1114
Här ser ni gårdagens shopping utanför vår dörr. Den här dörren har vi valt att hålla oss innanför nu på förmiddagen och det känns sååå busigt skönt.! 🙂 Jag är föresten väldigt glad i vår dörrkrans som är pyntad med lavendel och olivenblad. Den är från en blomsterbutik på Skøyen och jag tycker att det ger ett väldigt trevligt & välkomnade intryck att ha en krans på dörren. Oftast har man ju bara det till jul, men jag tycker att man ska ha det året runt 🙂

…dansar råttorna på bordet! 😉  (JIG är ju i Göteborg som ni vet…)

Vi är jätte busiga idag jag och mitt hjärta för vi "skolkar" från dagis. Min lilla älskling var bara sååå trött nyss och det spöregnar ute och är en riktig "innedag" så jag bestämde mig för att låta henne sova í sin sköna säng med fönstret på gavel så att det blir så där underbart svalt och skönt i rummet. Kände att hon förtjänar det idag! 🙂

Så – nu ska jag passa på att fixa här hemma, äta frukost och göra mig själv klar medan hon sover.

Återkommer snart med "Filippa K" inlägget jag sov bort igår för vet ni vad som hände? Jag somnade i fotöljen och vaknade kl. 03.30! Crazy.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “När katten är borta…”

 1. Jessica says:

  Du som är så bra på att tipsa om härlig saker… kan inte du tipsa om något som förgyller en mörk och regnig höstdag? Ha en härlig fredag! 🙂

 2. Angel says:

  Ha en helt underbar dag

 3. Sessan says:

  Tänk att ha ett sådant ingångs parti……. *DRÔM*
  Kram

 4. Helena says:

  Åh, vilken underbar dörr! Annat är det med våran fula röda lägenhetsdörr! Ha en underbar fredag!

 5. Linn says:

  håller med föregående, väldigt fin dörr, så där gammal och vit, love it 🙂 Mys på med sessan.kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *