NÄR LIVET HÄNDER…

Mina kära bästa bloggvänner! 

SOM jag har saaaaaaknat er!!!! Men livet händer och det har verkligen varit en turbulent tid på så många olika sätt… En gång, senare, då jag har landat i allt så lovar jag att berätta mer… men just nu kan jag bara berätta att en av sakerna som har hänt är att min älskade mamma blev sjuk.  När hon fick åka ambulans in till sjukhuset så var det som att jag återupplevde allt som hände med min pappa på nytt, även om det här var en helt annan situation…  Men varje sjukhusbesök den senaste veckan har väckt så otroligt många minnen till liv och jag gick direkt in i “krigs position” (AnnaStina mot Vården) och bestämde mig för att jag, med de erfarenheter som jag har av pappas möte med vården, ska se till att det ska gå väldigt mycket bättre för mamma.

Och som tur är så var utgångsläget med min älskade mamma betydligt bättre så lång historia kort: hon har fått komma hem. nu men hjälp så orolig jag varit och även om en bit av oro lever kvar så kan jag ändå andas lite bättre nu…

När oförutsedda saker händer är det bara en sak som gäller: Family First!  men nu är jag tillbaka och det känner jag ger mig härlig värdefull energi.

Var rädd om dig !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

150
Kategori: Allmänt | 58 Comments

58 responses to “NÄR LIVET HÄNDER…”

 1. Nilla says:

  Självklart kommer alltid familjen först, och vad skönt att din lilla mamma mår bättre och har fått komma hem igen. Tur att hon har dig som stöd även om det såklart kommer upp massor av jobbiga minnen och känslor då du besöker sjukhuset igen.
  Var rädd om dig och tack för att du skriver till oss ändå. Ha en fin dag och massor med kramar!

 2. Alla mina tankar till dig och familjen.
  Kramar Titti

 3. Jessica Häll says:

  Stor varm kram till dig och din fina familj.
  Skönt att läsa att din mamma mår bättre.

  /Jessica

 4. C says:

  Förstår om det varit mycket men hoppas du snart tar itu med önskeinläggen. Vi var flera som önskade housetour, vad som hänt med husförsäljningen och allra mest mer om dina yrkesplaner i höst!

  • Anne says:

   C: lägg ner, lägg av

  • ABC says:

   Huset ligger ute igen, sänkt i pris med en mille (ballongerna är kvar). Tufft att sälja hus nu.

  • Linda says:

   Så trist med dina kommentarer med bitter underton. Vem har sagt att hon har yrkesplaner inför hösten? Tror det sticker dig i ögonen att A-S har möjlighet att vara “hemmafru” och att de trots det har råd att leva som de gör.

 5. Emma says:

  ❤️❤️❤️

 6. C says:

  Vadå, jag vill ju jättegärna se housetour från AS fina hus och veta vad hon har för sig i höst. Det är ju det bloggen handlar om och hon ville ju själv vi skulle önska olika inlägg? Mitt liv är helt under kontroll med lyckligt samboförhållande, vänner och god ekonomi, tackar som frågar. Ha en härlig och solig dag själva!

 7. C says:

  Och det är ledsamt att man inte vågar kommentera eller ställa en fråga på bloggen utan att direkt bli påhoppad som ett troll. Lite större förståelse för att alla nyanser inte kommer fram när man skriver vore trevligt. Och inte omedelbart utgå ifrån att det finns onda avsikter bakom varje fråga.

  • Emilia says:

   Ha lite förståelse att livet händer och A-S är ju duktig på att blogga och hon är ju ärlig att berätta hur livet ligger till nu. Hon går igenom troligen en del jobbiga situationer i livet och då gäller det ju för oss som läsare att stötta henne och ha förståelse.

 8. Anna says:

  Tänker på dig och vill bara skicka en kram och lite fredagspepp!

  Önskar dig en trevlig helg finaste AnnaStina
  Stor kram

 9. C (inte samma som ovan…) says:

  Ta hand om familjen <3

 10. Emma says:

  Hoppas du mår bra ❤️❤️❤️

 11. Elin says:

  Håper også det går bra med deg og familien. Gode tanker fra Oslo! Savner bloggen din <3

 12. pia says:

  Oj nu har gått riktigt länge sedan det var något från dig här på bloggen saknar dig.

 13. Josefin says:

  Hei, ser på insta at dere er i Oslo…så..blev det norsk vidergående på datteren din? Spennende:)

 14. Madde says:

  Saknar din blogg. Brukar kika in dagligen så det känns tomt när det inte är uppdaterat på länge. Men jag förstår om du prioriterar “livet” framför bloggen. Är så nyfiken på hur det blev med gymnasiet för J. Om jag förstått rätt så går hon på skola i Oslo? Hon är så cool din tjej, verkar följa sina drömmar. Hoppas på en uppdatering snart! kram

 15. Nilla says:

  Grattis på födelsedagen Anna-Stina! ☀️ önskar dig en jättefin dag! Kram

 16. Vera says:

  Grattis på födelsedagen

 17. Anne says:

  Så synd att du har slutat blogga, vilket är tråkigt men önskar dig all lycka vad du än företar dig!

 18. Linda says:

  Hoppas din mamma kryar på sig ordentligt!
  Och stort Lycka till för Johanna i Oslo, såg att hon börjat gymnasiet där och att ni flyttat.
  Även om det inte blir något mer bloggande så följer jag er vidare på instagram.

 19. Cissi says:

  Trist när det inte uppdateras här längre… vitsen med att följa bloggar/insta/fb osv är ju att man vill uppdateras och bli inspirerad! Och att livet händer – ja det gör det ju för alla ‍♀️ hur privat man vill vara bestämmer ju den som skriver. Det man som följare vill se är att bloggen lever och ger något tillbaka – och en månads tystnad känns sådär..
  För att behålla sina följare krävs ett visst engagemang! Nån bild, några rader men ren tystnad? Nä då finns det masssssssor av andra feel-good-sidor att följa i stället.

  Tråkigt.

  • Jenny Wiberg says:

   Men vad bra Cissi. Då är det ju bara att gå in på alla andra feel-good sidor. Jag önskar att att du där finner den glädje och feel-good-feeling du så desperat letar efter.

   All lycka och frid till dig Cissi.

   • Lotta says:

    Men jösses Amalia dessa poliser. Är väl inte så märkligt att folk undrar? Först skyller och hintar om sjukdom och allt som händer. Det som händer är ett jäkla resande och överkonsumtion as usual. Det ständiga ursäktandet och förståelsen läsarna ska visa, frågorna vi ska ställa osv. För att sedan mötas av en mur av tystnad? Nej extremt dåligt skött. Klart folk blir besvikna tänker jag. De som roades av denna fars.

    • J says:

     Sänder dig lite kärlek❤️

    • Emma says:

     Fast snälla människa- du har ingen aning om varför hon inte orkar/prioritera heller. Inte jag heller. Och gick ju in här för önskade ett inlägg för jag har också läst bloggen länge. Och då är det klart man önskar och får lite regelbundna inlägg. Men din ton och dessutom kritik mot överkonsumtion??? Det är ju inget nytt så om du blir provocerad- välj en annan blogg.
     Anna Stina är inte värre än andra.

     Hoppas du mår bra AS och att du bloggar när du själv orkar! Vi är många som är kvar då

     • Lotta says:

      Inte värre än andra? Nehe så två fel blir ett rätt?
      Det delas ju friskt vad som görs.. Bekymrar mej för framtiden och tycker alla borde ta sitt ansvar.
      Sen kan jag tycka det är ett ruskigt beteende mot den följarskara som faktiskt finns. Kräv inte och engagera inte folk om man sen droppar dem titt som tätt för bubbel Chanel och flyg. Men skyller ”på livet.”

 20. J says:

  All heder till dig AnnaStina som sätter din familj främst. Helt rätt!!
  Din prioritering höjer bloggen många snäpp

  Kram

 21. Vera says:

  Saknar din blogg. Går in varje dag o ser om du uppdaterat. Hoppas du inte slutat blogga för alltid. Har ni flyttat till Oslo nu? Trevlig helg och må så gott!

 22. Anne says:

  Men snälla människor, leta fatt på en ny blogg. Hon har slutat blogga, punkt slut. Tyck vad ni vill om sortin men den över bara den som bloggar, ingen annan.

 23. Vanja says:

  Det hade varit trevligt med ett avslut. Lite tack bloggen för den här tiden. Förvånar mig att du inte bjuder på det. Många stora bloggare har bara slutat skriva, och jag tycker det är så nonchalant. Kanske har något väldigt akut och besvärligt hänt dig. Hoppas inte det såklart!

  • Cam says:

   Håller med

  • Maja S says:

   Hon bryr sig inte om bloggen eller oss som läsare.
   Infon till vänster är inte uppdaterat sen många år tillbaka.
   Bloggen är enligt henne feelgood. Ja visst det är den.
   Rosa fluff o annat.
   Och gud nåde den som ifrågasätter nått. Då är man elaka
   troll.

   Är nog bäst att ni inser att bloggen är död.
   För hinner man uppdatera på Insta men inte här så tjaaa

 24. Kerstin says:

  Förstärker mest hur många redan tänkt..lovar mycket men håller lite. Kommer säkert ett Ursäkta och förlåtinlägg och en massa prat om livet som pågår. Vilket det ju gör för oss alla.
  Nu resor hon ju dessutom fram och tillbaka mellan Oslo och Luleå enligt Instagram varje vecka så hon lever nog det liv hon vill och det är väl jättebra. Det är ju det hon ska göra.

 25. Eva says:

  Hon lever i en fantasivärld men konsumtion och lyx lyx lyx utan att ens ha egen inkomst.
  Nej, jag är INTE avundsjuk varken på hennes liv som konsument, utseende eller osjälvständighet. Jag tjänar egna pengar och det är jag glad för. Inga bidrag av mannen här inte 🙂

  • Caroline says:

   Men vänta nu Eva!
   Hur beter du dig? Mobbing på hög nivå.
   Illa!
   Skärp dig för fan!

   • Me says:

    Vadå mobbing för några säger hur det är?
    Hon lever ju på karln sin även om hon vill ge intrycket av att hon tjänar egna pengar. NOT
    ”prostitution”?

 26. Berit says:

  Savner deg og blogginnleggene dine Det er vi mange som gjør, så ikke ta til deg den ondsinnede kritikken over her. Skjønner virkelig ikke hvorfor de går inn her på siden din, når de har så mye negativt å si om bloggen, sier i grunn alt om de. Håper inderlig ikke de får deg til å slutte å blogge, for vi er så mange fler som elsker bloggen din

  Ønsker deg en strålende, boblende helg
  Klem fra Berit

 27. Jag igen says:

  Sånt himla trams…

  Annalena flyger kors och tvärs med skryt om guld-lounch med gratis bubbel osvenormt pinsamt

 28. Emma says:

  Jag tillhör en som saknar din blogg och hade absolut önskat att du inte ghostade oss som läst jättelänge. Utan mer skrivit nått avslut. Men ibland har man ju inte hela bilden så förstår det såklart att det finns en anledning.

  Hoppas du inte lyssnar på dem som skriver elakt, utan vi är många fler som tycker du har (haft?) en härlig blogg och tycker du verkar vara en toppen person.

  Hoppas det är fint med dig!

 29. Louise says:

  Hej
  Jag har följt din blogg i flera år och saknar den jättemycket. Hoppas att du och din familj mår bra. Hoppas att du fortsätter att blogga.
  Mvh Louise

 30. Anette says:

  Saknar din blogg och dina härliga feelgood inlägg!! Fick alltid så mycket inspo från dig! Hopas du kan skita i trollen och orka komma tillbaka. SNÄLLA!!

 31. Nilla says:

  Vi saknar dig.och såhär skrev du sist….

  En annan sak som betyder mycket är den kärlek och pepp som ni strösslar över mig i era kommentarer! Jag blev så otroligt glad då jag läste allt ni skrev till mig och jag är så enormt tacksam över att ni finns kvar där ute trots mitt ovanligt långa sommaruppehåll. Ni är bäst !

  Nu måste du komma tillbaks, vi ser ju att du lever livet i Norge där mår som bäst. Kramar i massor till dig.

 32. A says:

  Saknar din blogg och dina fina inrednings och pysseltips så mycket! Särskilt så här i advent och juletider. “Kom heem vi börjar oom igen, vi glömmer aallt…” en Arvingarnalåt

 33. Vera says:

  Hon har skrivit på IG att hon ska börja blogga igen och berätta om vad som hänt sen sist. ❤️

 34. Elin says:

  Savner blogginnleggene dine, spesielt nå før jul! Håper alt er bra med deg og familien. God adventstid og jul ❤️

 35. Lena says:

  Förstår verkligen inte att man fortsätter att tjata om att man saknar blogginlägg. Hon verkar inte så intresserad och har säkert sitt fokus någon annanstans.

  • Emma says:

   Hela grejen med en blogg är ju att det blir personligt. En lite falsk personlig grej då tex sånna här pauser utan avslut sker. Men självklart är det naturligt att folk vill ha ett inlägg eller ett avslut, det förstår jag fullt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *