Natta!

Allmänt


Oslo – Stockholm i torsdags. En skön sak med att åka tåg är att man får tid att sitta och tänka… i lugn och ro… med vackra landskap som susar förbi utanför fönstret…

Klockan är mycket och det är dags för mig att krypa ner i sköna sängen och mysa med nya "Family Living" innan jag släcker lampan och försvinner in i drömlandet.

   
Johanna träffade 2 söta tjejer på tåget mot Stockholm och de lekte hela resan fram till ca 1 timme före vi var framme. Då somnade hjärtat sött mot mig och jag somnade också och vi sov så gott att vi höll på att missa att kliva av tåget då vi var framme 😉  (vi reste kl. 07.25 på morgonen från Oslo så gissa om vi var trötta).

TACK för idag kära bloggisar ! Imorgon är en annan dag och då blir det tävling 🙂

God natt kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Natta!”

 1. Lollo says:

  Du – nu kan du väl berätta HUR du lockar ditt hår…med någon form av locktång ? elspolar ? sämskinnspapiljotter ? Or what ?

  Snälla svara….många har frågat men jag har ej sett något svar på den här frågan från dig – eller har jag missat det ?

  Synd att du verkar få mindre tid/lust att svara på kommentarer —

 2. Sara says:

  Ha en bra dag 🙂

 3. Ebba says:

  Gizmolinas & Prinsessans dagbok svarar i princip aldrig på sina bloggar. Ifrågasätter / undrar man över det så får man en hel korg full med pinsamma undanflykter .

  * Ha en alldeles marvellous day nu out there girls*

 4. Isabella says:

  Kritiken känns inte riktigt befogad. Jag skickade en kommentar igår och fick svar strax efter, och jag hade inte ens en fråga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *