Natta! (som vi säger i Norge)


Underbart sovrum! och om du tittar noga så är det en … just det ja – klädd gavel! 😉 faktiskt i samma färg som jag beställt !  (oh yes, jag la beslutsångesten till sidan och gick för den beställning jag gjorde förra veckan. Känns bra!) Den här härliga bilden kommer från "Walles & Walles" som har så fina tyger att jag skulle gå "helt bananas" om jag besökte deras butik i Stockholm 😉

Phuket, resorten, natt mot fredag, kl. 03.25

Nu får jag verkligen ta mig i kragen här och hoppa i säng om det ska bli någon sömn i natt 😉

Ibland kan jag föresten börja tänka på allt jag skulle få gjort om jag inte bloggade….


… och bl.a.så hade nog alla hundratals foton jag framkallat varit snyggt och prydligt inklistrade i de album jag köpt som ligger här och väntar… Hmm… måste faktiskt få gjort det före vi reser hem.  Hittade föresten den här bilden på Åhlens hemsida och nu ser jag ju att det inte är fotoalbum, utan böcker på bilden hahaha.. jag är nog för trött för att blogga nu 😉

Men – vad är väl 14 fixade fotoalbum mot alla er härliga bloggläsare? 🙂 Och bloggen är ju en fantastisk gåva till Johanna då hon blir äldre! Tänk så mycket enklare det blir för henne att ta med sig bloggen då hon flyttar hemifrån istället för alla tunga album? Haha 🙂  (men nu ska jag så klart göra album OCKSÅ för jag älskar sånt…)

Nej, nu är det dags att krama kudden och somna till ljudet av en sovande Johanna… underbart!

TACK för en jätte mysig bloggtorsdag, imorgon är det FREDAG – lovely!

Natta! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Natta! (som vi säger i Norge)”

 1. Ellinor says:

  Tack för en underbart mysig och inspirerande blogg.

  Fick precis reda på att jag fått en nybyggd studentlägenhet på 42 kvadrat, med inflyttning 1 Juli.wiiie vill börja inreda nu på en gång. Det första jag tänkte på när det gäller inredning var din blogg och din fantastiska bilder och tips. Så var har du för tips till mig, vad skall jag tänka på, absolut köpa/inte köpa. Lägenheten ligger vid vattnet i Göteborg.

  Ha en fab fredag!

  Kram*

 2. karin says:

  fick en känsla ikväll då jag jobbade som hovmästare på yayas på majorstua. Kom en trevlig man som ville vänta i baren på sitt sällskap och jag serverade honom en thai öl. Han berättade då att han tillsammans med sin flickvän köpt lägenhet i thailand och att han hade mött en av våra servitörer på stranden där nere. Jag fick direkt en känsla av att det var din man. Hörde sen han berätta om sin

  dotter och att han snart skulle ner igen. Otroligt! Jag har ju aldrig mött varesej dej eller din man..

  ibland blir allt bara så lustigt…..

  Trevlig var han iallafall. Var nära på att be honom säga hej, men det var väl tur att jag inte gjorde det, för jag läser ju bara din blogg..(och det finns ju en chans att han är någon annan..)

  🙂

  hahaha

  ha en superhärlig helg! alla tre!!!

 3. Anne_K says:

  Bloggen kanske är din "dagens positiva"!!

 4. Det är så kul att fixa med album, men precis som du så har jag en tendens av att skjuta på det hela tiden. Haha! Johanna kommer nog ha stor glädje av bloggen då hon blir större. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *