Nattens tips!

Allmänt

168397-1391
Bild från inredningshändelsen "Casa Cor" ur senaste nr av "Allt i Hemmet".

Ja, jag måst kalla det "nattens tips" för jag kan omöjligt skriva "dagens" nu då klockan är 02 på natten.. 😉

Jag har precis suttit och myst med mina blader och i nya "Allt i hemmet" så läste jag om "Casa Cor" som de skriver är höstens stora inredningshändelse. 35 designers och arkitekter har inrett varsitt rum i det anrika jugendhuset T-house på Engelbrektgatan. 1 i Stockholm. Syftet med "Casa Cor" ska vara att ge inrednings inspiration. Det är öppet tisdag – söndag kl. 11-22 MEN! sista dagen är den 14:e oktober så om du bor i Stockholm så bör du göra ett besök a.s.a.p.!

I "Allt i hemmet" visar de bilder från alla rummen och det rum jag blev helt kär i är det ni ser på bilden. Så önskar jag att Johannas rum ska se ut då hon blir lite äldre. Se sänghimlen med prinsessekronan på toppen! Den är ju bara "to die fore"! 🙂 Och matbordet med gustavianska stolar i "barn format" är ju underbart. Och för att inte tala om den coola idén att bygga in TVn så att det ser ut som en teater scen.

Jag ska tveklöst klippa ur denna bild och sätta in en i en pärm och ta fram den då hjärtat blivit så stor att hon kan sova i sängen som är på bilden.

Nej, nu måste jag hoppa i säng. Det är galet sent. God natt! 🙂

P.S jag kommer självklart inte att ha "leopard" mattan på golvet, men det förvånar väl ingen? 😉 Men jag tycker att den var en riktigt häftig kontrast mot allt det söta!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Nattens tips!”

 1. Amanda says:

  En sån säng skulle jag velat haft när jag var liten 🙂 haha
  istället fick jag dela dubbelsäng med lillebror, inte alls lika kul

 2. Emma. says:

  hoppas du har sovit gott. ha en bra dag!

 3. AnnaStina says:

  Amanda-
  Haha 🙂 Jag önskar också att jag hade haft en sån säng 🙂 Kram 🙂
  Emma-
  Natten inatt var den bästa på länge och jag kan inte minnas sist jag vaknde så här pigg. Härligt! Hoppas att din natt också var underbar och att du får en flott dag! Kram 🙂

 4. Fantastica says:

  Jag besökte casa cor i Sthlm. Å det var luvligt. Helt otroligt mao. Man fick lusten att skapa själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *