Nattmarknad Phuket town.

Thailand 2011

Busig Johanna i klänning 120% lin (från Daisy) och hårspänne Prinsessefin. Min klänning kommer från Zara.

Efter fler dagar på vift så körde vi en soft dag hemma på resorten med poolhäng, lunch på terrassen och bokläsning. Skönt!  Senare på em stack jag iväg och fixade mina naglar (hade mega nagelkris…)Big C (Nail Club by Thanya) innan jag mötte upp JIG, Johanna & Jonas för ett par tim på nattmarknaden i Phuket town (den är varje lördag + söndag från kl.17).

Världens godaste juice

Thai fashion

Johanna shoppade bl.a. hundar. (foton: Jonas).

Det är dags för mig att hoppa i säng nu och tänk – på torsdag lyfter vi mot Oslo igen. Tiden flyger! så kom ihåg: Carpe Diem!

Kategori: Thailand 2011 | 8 Comments

8 responses to “Nattmarknad Phuket town.”

 1. Kristine says:

  HEI , HEI 😉
  Å, så skjønt dere har det!
  Nydelig vær og fine bilder.
  Nydelige bilde.
  Kristine

 2. Lena i Uppsala says:

  God kväll,
  Låter som ni haft en härlig dag och avslutat den i bästa Thai-anda med marknad. Vilken lycka för Johanna med hundarna…
  Din klänning från Zara är verkligen jättesöt, me like. Ta vara på sista dagarna där nere nu och sant, fånga dagen här och nu. Hur det än är så är det en annan stress i vardagen när ni kommer hem till Oslo igen – NJUT lugnet. Är så nyfiken på ert nya hem!
  Mys med värme och kärlek, fyll med energi och kraft.
  Sov gott och dröm sött,
  Lena

 3. Ni ser verkligen ut att ha det hur skönt som helst! Njuter av dina bilder och drömmer mig bort från regnet på rutan och den numer droppade temperaturen.
  Men snälla, tala om vad det är för frukt den där juicen är gjord av? Har aldrig sett sådan tidigare, ser ut som en blandning mellan apelsin och äpple? Njut sista dagarna nu och ha det så bra. KRAM Lotta

 4. Oh So Glam says:

  Ni ser ut att ha det härligt! Njut av era sista dagar i värmen! 🙂

 5. Fru Svensson says:

  Håller med,den juicen är så supergod 😉
  Härligt med husdjur som inte behöver rastas ute i ur och skur,Kram

 6. karoline says:

  Läste bloggen från start idag och fick en mkt större känsla för dig som person. Du har verkligen kämpat och det hjälpte mig idag då jag var nere. Jag blev uppsagd för några veckor sedan, de hade inte råd att ha mig kvar i sin butik, ett jobb som jag älskade. Men jag försöker peppa mig själv och din blogg har hjälpt mig. TACK

 7. Låter som du har haft en bra dag! Tiden flyger iväg när man är borta men även hemma också. Det gäller att ta vara på det man kan varje dag!

 8. Annica says:

  Tiden går fort när man är lycklig! 🙂 Njuuut nu de sista dagarna och ta gärna med lite värme till Skandinavien, idag har det nästan känts som höst……Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *