Nattning pågår..


Fotade då jag kom hem efter mötet och kvällens outfit blev en av mina favoriter den här hösten: sjal Faliero Sari, underklänning + tunika Odd Molly och skinnbyxor Zara.

Då har jag avklarat mitt livs första föräldramöte och plötsligt känner jag mig enormt vuxen… jag undrar hur många vuxenpoäng "gåpåföräldramöte" ger? 😉 

Jag kom hem 5 min innan Bonde söker fru slutade så jag fick bara med mig att Peter & Wille låg och myste i höet. Vad missade jag i kväll ? Var det någon som fick åka hem? 

Sedan en stund tillbaka så pågår nattning av hjärtat här och nu tror jag att hon äntligen sover och själv behöver jag en skön paus i soffan nu känner jag. Tror faktiskt att jag ska lyxa med ett glas vitt och fira nobelfesten !  🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Nattning pågår..”

 1. S says:

  Hej!

  Kika in på tv4.se där kan du se avsnittet via datorn 🙂

  Fin outfit idag! Som alltid. Kram

 2. cecilia says:

  Han den mörkhåriga bonden sa till tjejen med glasögonen (som inte platsade i Playboy enligt honom…) att han var kär i den andra tjejen! Ehm, jag är lite dålig på namn haha.

 3. J says:

  Hejsan, ville bara säga att din tunika är OTROLIGT fin!

  Sen lite nyfiken, du driver en egen inredningsbutik (?) gör du själv det du säljer eller köper du in det? (Kanske en dum fråga :-)) Bara lite nyfiken, tycker du gör så fina saker 😉

  Ha det bra!

 4. Mörkhårige bonden har valt Emma men ingen har åkt hem än, skåningen var på falsterbo med Åsa, Unga tjejen var på skara sommarland med Johan supersöta! Och peter mös med Wille, hade middag med alla och sina föräldrar! Snabb resume! Nästa vecka är valet!

 5. Madelene(Landvetter( says:

  Hej.

  Hoppas att dagen varit bra. Jag börjar känna mig litte bättre men så ringde dom från Emmas fritis och sa att hon fått feber så det var bara att åka och hämta. Nu ligger hon här brevid mig och sover pappa får sova i henes rum i natt han går nämligen upp 4.45 så han får sova.Hur mår Johanna? Ha en fortsatt bra kväll kram.

  Madelene

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! En sån här gång då jag missat något på TV så är jag extra glad att jag har er bloggisar som kan uppdatera mig. TUSEN TACK !! 🙂

  S-

  Bra tips ! Tack snälla ! då slipper jag vänta till reprise på söndag 🙂 Kram ! 🙂

  Cecilia-

  Är det sant ? sa han att han är kär i Emma? det har jag känt på mig.. 😉 Ååå vad jag hade velat se progr i kväll. Tusen tack för info! Kram 🙂

  J-

  Tusen tack för komplimangen ! Tunikan är en favorit 🙂 Jag har haft en butik där jag sålde kläder & interiör i ca 5 år och jag sålde bara kvalitetsmärken, inget jag gjort själv. De märken jag sålde var bl.a. Lexington, Himla, Mateus, Men att work, Sia, Walther & Co, All in wood m.fl. på interiör och på kläder Odd Molly, By Malene Birger, Replay, Anna Holtblad, Heartmade m.fl. m.fl. Nästa år startar upp ny butik med fina interiörting ! Kram 🙂

  Johanna och Stina-

  Tusen tack för bra info ! 🙂 Jag blev så ledsen då jag missade programmet.. Hoppas hon unga tjejen väljer han söta ! Kram ! 🙂 P.S vilka FINA namn ni har !

  Madelene-

  Å nej så tråkigt att din dotter blivit sjuk 🙁 Verkar vara den tiden på året.. Johanna är tyvärr sämre än någonsin idag så jag hoppas att ett mirakel ska ske i natt så att hon är frisk igen imorgon 🙂 Skönt i alla fall att du är bättre ! Vad jobbar din mann med som ska upp så förfärligt tidigt ? Önskar dig en underbar torsdag ! Kram ! 🙂

 7. Hanna says:

  Roligt att du har planer på att öppna butiken igen.

  Tycker du kan åka till Funäsdalen och inreda vårt snart färdiga hus haha.

  Mvh Hanna

 8. annika says:

  Hej,bara älskar din tunika den e sååååå snygg!!!

  kram :)sov gott!

 9. Jill says:

  Underbar outift!

 10. Christina says:

  Åh vilken mysig och fin tunika! 🙂

 11. TERRE says:

  Ge mig din tunika! Om plånkan skulle tillåta skulle jag köpa typ fem sånna. Bara för att

 12. Alinde says:

  Ja! Jag har samlat på mig ganska många vuxenpoäng i föräldramöten nu efter 7 år! Fast numera känns det mest stressande att hinna iväg på dem! Men kul oxå, särskilt utvecklingssamtalen, för det går så himla bra för min "stora" kille, som börjat ettan nu, han är superduktig! =) Stolt mamma!

  Tunikan är mkt fin, ngt Odd Molly plagg hade varit nice nu under vintern, efter jul kanske.

  Har du bytt dina extensions sedan du sist satte i nya? Har hört att man måste ta ut dem efter ca 4 månader, sätter du i nya direkt, eller låter du håret vila emellan. Mitt hår var som ditt ser ut nu, jättefint, fram till ca 2-3 år efter senaste graviditeten. Nu börjar det bli ngt bättre, men har annars tappat både volym och längd jämfört med innan. Det är helt OK, men extensions skulle liksom ge mig mitt gamla hår tillbaka. Tänker du fortsätta med det?

 13. Emily says:

  Älskar din klänning! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *