Nattning pågår.

Det här är min utsikt från Johannas rum.. hmm… finn 5 fel ! , eller jag menar 1 fel 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Nattning pågår.”

 1. Alinde says:

  Oj, det är ju SENT! Dax att sluta med att sova på dagarna kanske!?? Bra tips iaf.

 2. Madelene(Landvetter( says:

  Jag glömde skriva jag hoppas på Magnus Carlsson i körslaget

 3. edith says:

  Kan man annat än att älska dig&din blogg?!

  http://edithh.blogg.se

  http://edithh.blogg.se

 4. madde&wilmer says:

  ja det är johanna som är vaken alldeles tok för länge:-)men hon tränar nog till thailand!din blogg läser man flera gånger per dag!!

 5. Anonymous says:

  Kjære deg, hvor er din lyse lamme-pels fra? Noe ips om hvor de har lignende i Oslo-by??

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tack för era kommentarer ! 🙂

  Johanna var inte i form idag (förkyld) så hon fick sova jätte lång nap på eftermiddag och det gör att hon somnar sent. Men så länge hon är glad så går det bra och man får ju vara lite busig när det är helg 😉 Också är det nog som Madde skriver: att hon håller på att ställa om sig till Thai tid 🙂

  Min päls sålde jag i min butik och den är egentligen lång men för några år sedan så lämnade jag in den till en skräddare som hjälpte mig att göra den kort. Tyvärr kommer jag inte på vad leverantören hette ? men jag lovar att säga till om jag hittar namnet i mina pärmar.

  Kramar till er ! 🙂

 7. annika says:

  Ja liten snorpa uppe sent, jag tror att hon börjar komma i den svåra ålder då dom vill sova middag och e trötta men faktiskt inte behöver sova så mycket som dom gjort innan,det är en jobbig övergångs period eftersom dom blir svår nattade på kvällen i stället och sen är det ju faktiskt så att även om vi älskar våra små så är det skönt med lite egen tid så man hinner med saker för dom kräver mycket av en vissa perioder och det i kombination att ni snart ska åka bort vilket hon känner av redan nu.Det blir i alla fall lättare med tiden när det gäller nattningen.Hoppas att hon sover gott nu i alla fall och du också !!kramar

 8. nathalie says:

  din blogg är sjukt mysig. Gillar den starkt!

  checka gärna in min blogg ! 😀

  http://www.starcevic.blogg.se

 9. Helena says:

  Felet är att lillan är uppe och springer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *