Nattning pågår.


Min badflicka.

Vi girls är home-alone idag och efter att vi ätit Johannas favorit middag (spaghetti) så badade hjärtat ett lååångt skönt skumbad och nu springer hon runt här och är tok-busig mitt i nattningen . Eftersom jag inte  tänker springa och jaga henne så satte jag mig här vid pc´n istället 😉  och det tog så klart bara typ 26 sek så kom hon hit till mig så nu står hon här och drar i mig och vill att jag ska komma…

Tänk så annorlunda kvällarna såg ut ïnnan barn ! 😉


Skumbad är mysigt.

Nu ska jag ta med mig hjärtat in på hennes rum och läsa bok till hon somnar (får se upp bara så att det inte blir JAG som somnar 😉  och sen ska jag krypa upp i soffan och mysa med kvällens avsnitt av Desperate Housewives (går på norsk TV på tisdagar).

Hoppas att du har en riktigt mysig kväll !

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Nattning pågår.”

 1. Linda says:

  Så härligt! En riktig liten badflicka! Hon somnar nog gott ikväll!

 2. Anna says:

  Sötis, hoppas ni har en bra kväll!

 3. L says:

  vilken liten sötis Johanna är =)

 4. Anonymous says:

  VAd gulllig då!

 5. Madelene(Landvetter) says:

  Hej underbara tjejer.

  Vilka härliga bilder på den söta prinssesan. Hoppas att ni har haft en underbar dag. Själv har jag varit i en svacka länge nu hoppas att det blir bra väder snart så kanske man tar sig uppåt.Tror jag behöver sol och värme så nästa år vid den här tiden så hoppas jag att jag och min familj befinner oss i solen.Ha det så jätte bra.Många BAMSE KRAMAR

  Madelene

 6. Anonymous says:

  Desperat houswifes går på svensk tv på tisdagar också. kl 21. Tack för en toppen blogg.

 7. Nejmen pluttan så söt!

 8. MIkaela says:

  GUd vad mysigt! Och så söt din dotter johanna är, jätte gullig! <3

  http://thelifebymikaela.blogg.se

 9. Malin Wallin says:

  Har du någonsin tänkt på hur roligt lilla tjejen kommer tycka att det är att läsa mammas blogg när hon blir äldre…åå vad jag önska att min mamma hade bloggat under min uppväxt.

 10. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tusen TACK för alla fina kommentarer! 🙂 Johanna hälsar också och tackar för komplimanger 🙂

  Malin-

  Ja, det kommer att bli fantastiskt för Johanna att kunna läsa om sitt liv här då hon blir större 🙂 och jag önskar också att min mamma bloggat då jag var liten.. Kram ! 🙂

  KRAMAR till er allihopa ! 🙂

 11. Marie says:

  Oj va sent hon lägger sig =/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *