Nattning pågår.


3 generationer girls.

Vi har en riktigt HÄRLIG 1:a dag i Luleå ! som jag ska berätta mer om så fort min darling har somnat för i kväll är hon extra busig (tycker allt är spännande då vi är borta på besök) så jag befinner mig egentligen mitt i nattning just nu 😉

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Nattning pågår.”

 1. Dalia says:

  söt liten sessa 🙂

 2. Anonymous says:

  Superfin blogg du har….förstår att du har många som läser den . Kram Ulrika.

 3. Madelene(L) says:

  Hej du underbara.

  Vad härligt att vara på hemma plan och hälsa på sin familj. Hoppas att solen lysser lika mycket på er som på oss i Landvetter. I dag har varit riktig sommar värme,var tvungen att säga till min man (fast det bara är onsdag) att köpa med sig en flaska skumpa så underbart när solen lysser. Hoppas att ni får det trevligt hos familj och vänner.

  Många BAMSE KRAMAR Madelene.

 4. KarolinaN says:

  Gokväll! Jag visst är det väl trevligt att komma "hem" och bli ompysslad och uppdaterad!

  Du, jag har en fundering om storlek på din nya tunika.. Jag har ju "löpt och köpt" den idag:) och tyckte jag kunde ha både 38 och 40. Vilken storlek har du på din?

  Kram och ha en fortsatt trevlig vistelse därhemma!

 5. Åh, det är alltid så härligt att hälsa på familjen och se samspelet mellan morföräldrar och barnbarn. Då smälter hjärtat 🙂

  Ha en underbar valborg!

 6. Hej! Nästa vecka flyger jag oxå "hem", tyvärr pga tråkiga omständigheter, min farfar gick bort under vår resa och i nästa vecka är det begravning. Och ja, vi är tillbaka i Göteborg igen efter 4 underbara veckor i Thailand. Vädret här hemma är ju bara helt underbart just nu, så jag längtar inte tillbaka så mycket…bara lite! 🙂 Kram

 7. Agnes says:

  Lule är fint. 🙂

 8. Louise says:

  Vilken söt prinsesskrona. Vart har du fått tag på den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *