Nattning pågår.

Allmänt

168397-1308
Mitt hjärta tidigare idag i sin vagn drickandes vatten.

Just nu ligger mitt hjärta i sin säng och dricker välling men jag hör att hon pratar för fullt där inne så jag får nog strax gå in till henne. Hon brukar ju ALDRIG somna så här tidigt men idag sov hon ingen eftermiddagsnap så hon var tröttare än någonsin då vi gick hem efter att ha varit ute och ätit middag med JIG. Hon somnade 1 meter hemmifrån så jag fick ta upp henne och hålla henne vaken så att hon fick sin kvällsmat, sitt bad och nu sin välling i vanlig ordning.

Men nu tror jag faktiskt att hon somnar in any second. Och det passar ju utmärkt för då kan jag se premiären av "Bonde söker fru" på TV4. Jag tycker nämligen att det är lite skön underhållning att se bönderna som ska hitta sig en boyfriend/girlfriend samtidigt som jag sitter och bläddra i blader…

Glöm inte bort att det är "lill-lördag" idag! Så du har en bra "ursäkt" för att lyxa med ett  glas vin, lite godis, chips eller något annat gott i kväll. Livet är till för att njutas! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Nattning pågår.”

  1. anna says:

    jag har frågat 2 ggr redan utan svar 🙁 provar igen: vart har ni köpt er fina rosa brödlåda? tack för inspirerande läsning.. =)

  2. AnnaStina says:

    FÖRLÅT så jätte mycket 🙁 Ibland missar jag att svara 🙁 och det är absolut inte meningen! Den rosa brödlådan har jag shoppat på en liten butik i “Strömstad” som ligger vid gränsen mellan Sverige & Norge. Jag har tyvärr inte sett den någonannanstans och det står inget märke på den heller… Jo! Nu ser jag ett märke under den! “IB Laursen”, ett danskt märke! 🙂 Hoppas du får tag i den för den är underbar! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *