Nattning pågår.

Allmänt

168397-2020
Här är vi tidigare i eftermiddag precis efter att jag spikat upp kransen ni ser i bakgrunden. Ska visa er  var jag placerat den då allt är klart 🙂 Dagens på mig är basic topp från Splendid, kofta/jacka från Stella Nova och mina Robin´s Jeans. Johanna har body PO.P, klänning från Ralph Lauren och strumpbyxor från MP.

Just nu pågår ovanligt sen nattning här och så fort min lilla älskade har somnat så ska jag lyxa med god middag: "grillkorv med pommes"! 😉 JIG är nämligen bortrest sedan igår och kommer hem sent i kväll och när han är borta brukar jag passa på att äta denna delikatess. Och en viktig sak: man måste dricka iskall mjölk till denna rätt för då blir den perfekt! 😉

Oj, Johanna ropar "mamma", bäst jag går och sjunger lite för henne och stryker henne på pannan, det brukar alltid hjälpa.

Jag hoppas att din kväll är mysig och att du är nöjd med dagen! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Nattning pågår.”

  1. elin says:

    Hej AnnaStina! Idag kom jag hem sent efter en lång dag på jobbet, när jag kommer innanför dörren kommer J mot mig, säger att jag fått ett paket från Norge, Jag öppnar paketet (med en man + två söner nyfiket hängandes över axeln.) När jag öppnar paketet och ser att du verkligen lagt ner tid på att göra det så fint åt mig, så blir jag varm i hela kroppen. Jag kommer andvända den till att skriva min “to do” lista med. Tack ännu en gång underbara Annastina! Kramar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *