Nattning pågår.

Allmänt

Eftersom Johanna somnade runt kl.17 och fick sova en kort nap då så är det inte helt lätt med nattningen i kväll…. Johanna springer runt , runt och själv sitter jag och har somnat till flera gånger så det blir spännande att se vem av oss som somnar först i kväll ?  Håll tummarna för att det inte blir jag 😉

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Nattning pågår.”

 1. karin says:

  känner igen det där,ha en trevlig söndagkväll,kramar

 2. jenny says:

  tummarna är hållna 😛

 3. Pernilla says:

  ja det där känns igen här också. Inte alltid lätt det där med sömnen 🙂

 4. Anna says:

  håller tummarna 😉

 5. Nicole says:

  snälla hjälp mig! Bli medlem här:

  http://www.gratisgen.se/?ref=93533

  Sedan kan du värva 7 vänner och få gratis pryl!

  Tack och puss 🙂 <3

 6. Madelene (Landvetter) says:

  Hej.

  Jag känner igen det med sömnen det är inte lätt och specielt söndags kvällar. Hoppas att Johanna får sova i natt och inte vakna av sin hosta.Kram

  Madelene

 7. Anna-Lena says:

  Ja! Lycka till! Vi har det lite sådär halvjobbigt med sömnen på helgerna oxå man är ju lite dum och snur på rutinerna lite och så!?.. Men imorrn är det vardag igen och då sover hon säkert bättre på dagen och därmed oxå natten! 🙂 (hoppas vi iaf)

 8. Emma says:

  Så, nu har jag hunnit läsa mer av din blogg. Du har verkligen en helt underbart söt dotter, och din inredningsstil är svår att ogilla.

  De stod kort att du arbetat som inredare.. Var det i butik eller på konsult-firma? Jag själv letar utbildningar inför nästa höst inom design/inredning och alla tips är välkomna. Men de klart.. De måste ju finnas i hjärtat också.

  Take care.

 9. AnnaStina says:

  TACK för era kommentarer! 🙂 Det är så skönt att veta att det inte bara är här som nattningen kan vara crazy 😉

  Anna-Lena-

  Ja, på helgerna och då de små är sjuka så följs inte rutinerna lika noga så jag får skylla mig själv att det blir så här 😉 Men är det helg så är det ! 🙂 och eftersom Johanna har hostat sig igenom nätterna så behöver hon all sömn hon kan få (dvs jag hade inte hjärta att väcka henne då hon somnade runt kl. 17) Men som sagt – imorgon är ordningen återställd igen. 🙂 Kram ! 🙂

  Emma-

  Tack för ditt trevliga inlägg ! 🙂 Jag har drivit en kläd & interiörbutik som bidrog till att jag hjälpte några kunder med interiöruppdrag men jag har inte arbetet åt någon konsultfirma eller gått någon utbildning. Jag har interiör som hobby och jag älskar det ! 🙂 Hoppas att du hittar en utbildning som passar dig. Lycka till ! Kram ! 🙂

  Kram på er allihopa !:)

 10. Lena says:

  Hej Emma

  Beroende på var du bor så har i Stockholm både Folkuniversitetet och Medborgarskolan kurser som du skulle kunna gå. Kolla med studieförbunden där du bor.Jag har själv gått flera av dem som Medborgarskolan har eller hade då,2004.

  Lena

 11. Emma says:

  Tack. Mitt absolut största intresse är inredning och jag kan fundera och skissa upp i timtal innan jag är nöjd, eller nöjd blir jag aldrig riktigt för man kan alltid vidareutveckla…

  letar utbildningar i Göteborg/Växjö/Köpenhamn. Drömmen är att få driva en inredningsbutik med bland annat egendesignade prylar. Älskar att måla.. På gymnasiet läste jag Strömmande media med bland annat grafisk design/kommunikation, html och Foto.. Får väl se vart det bär hän. Jag är ju inte så gammal än..

  ha en trevlig dag u höstsolen!

  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *