NEVER GIVE UP!

Allmänt

77368478bd11da6d846490771cb3e43b

Dagens pepp! 

Goooodmorgon fina bloggvänner! 

Det blev en lite rörig natt här i Casa Gizmolina (jag la mig runt 01, sen kom JIG hem runt 03 och väckte mig och bad mig ställa väckarklockan på 06.00, och då hade jag så svårt att somna om för jag var så rädd att han skulle försova sig och missa flyget…) men nu är det en ny dag och jag har precis ätit en god frukost för att komma igång.  Min nya grej är att koka ägg på morgonen. Gott!

Jag har en avtale kl.10 så jag måste göra mig klar och komma mig iväg. Ska till frisören. Men, egentligen vet jag inte om jag behöver det? för jag har aldrig varit så nöjd med mitt hår som efter mitt besök hos Rapunzel i Göteborg i början av december. Hon som satte i mina extensions slingade inte mitt hår utan färgade istället håret i botten ljusare på typ 5 min.  Hmm.. känner att jag inte är så bra på att förklara vad hon gjorde… men det var i alla fall super duper effektivt och b.r.a.! Så bra att jag för första gången på evigheter inte haft någon ful utväxt. Men nu har jag haft den här frisörtiden bokad sedan länge så jag går dit så får vi se vad vi gör när jag väl är där… och sen ska jag absolut åka till Göteborg nästa gång för en ny sån där “quick-fix-färgning”!  

8779fbec27e77ebd7eae5489d1dc1aba

Jag lastade ner ett helt gäng med inspirerande pics igår och jag blir helt lycklig av denna med alla pom pom´s! 

ce64daced002790bd82b0781d1729e9d

I Thailand är jag hur bra som helst på att dricka vatten men i.n.t.e. här hemma så borde investera i en sån här läcker vattenbehållare (har sett liknande i flera butiker runt omkring i stan och har varit på väg att köpa en 100 gånger…) med hopp om att det ska inspirera mig till att dricka mer….

Oj, klockan går aldrig så fort som på morgonen. Måste sminka mig, packa ner mac´en och komma mig iväg..!

Önskar dig en riktigt härlig onsdag fylld av lyckliga stunder!

Och en reminder till både dig och mig själv: vi får aldrig ge upp, allt är möjligt!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “NEVER GIVE UP!”

  1. Kristine says:

    Blir GLAD av bildene.
    Fin kveld 🙂
    K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *