New England inspiration !


Vackert hem ur SkönaHem. Jag tror att det är ägarna av "Newport" butikerna som bor här. Det står inte i texten men jag känner igen hunden som är med på en av bilderna  😉

Idag då jag var innom butiken R.O.O.M. så blev jag SÅ "New Englad inspirerad" då jag såg de blå/vit randiga fåtöljerna och den vackert bäddade Lexington sängen..  New England stilen är verkligen sommar FRÄSCH och jag drömmer om en liten stuga /hytte vid havet med vitmålade vägger och marina detaljer.. En dag kanske.. 🙂


Jag vill också ha VITT golv… Hur fint som helst och hela hemmet hade blivit ÄNNU ljusare.


Vi har också öppenspis i vardagsrummet men den står i en krok som gör att jag inte ser den från soffan så jag drömmer om en om-möblering till hösten så att jag får njuta av att titta på den sprakande elden… det är så stämningsfullt.


Jag hade inte tackat nej till att sitta och äta frukost här imorgon bitti..

Nej, nu blev jag så interiörinspirerad av Ikea turen och dessa bilder att jag tror att jag tar och möblerar om lite här på kontoret. Ska flytta skrivbordet.. Men först : filen & flingorna ! 😉 (ops, såg precis på klockan… får se vad jag hinner med innan jag somnar.. zzz… )

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 4 Comments

4 responses to “New England inspiration !”

 1. Linda says:

  Jättefräscht! Jag kikade på ett hus igår och blev också jätteinspirerad och sugen på hus 🙂

 2. madeleine says:

  Hej Anna-Stina,

  Det står i texten att det är en av ägarna som bor där. Du blev nog för förtrollad av bilderna för att uppmärksamma det 😉 Underbart hem för övrigt. Älskar New England!

  Tack för en superblogg, hoppas du aldrig slutar! Och jag ser jätte mycket fram emot ditt nya företag! Hoppas på en gizmo-onlineshop-sida! Vilken HIT!

  Kramis

 3. Nelly says:

  ja, vitt golv är så fräscht! det vill jag ha i större delen av vårt hem då vi flyttar till större. : )

  jag gillade verkligen den stora byrån och matstolarna. 🙂

  trevlig torsdag! kram

 4. Ms Mix says:

  Åh,vad härligt hem! Så vill jag bo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *