NEW OPPORTUNITY DAY!

quote-surprise-new-opportunity1

Glad onsdag sweeties! 

Ny dag – nya möjligheter!  och idag är det som sagt “nya möjligheter dagen!“, precis som alla andra dagar för det är ju så att varje ny dag ger oss en ny möjlighet att starta om, prova något nytt, avsluta något gammalt eller kanske bara göra något vi redan gör på ett helt nytt sätt.  Och nu, då 2016 börjat att gå mot sitt slut, så sitter i alla fall jag med en känsla av att året gått så enormt fort! och att jag inte fått gjort allt jag tänkte 1:a januari… Så – nu gäller det att samla ihop de saker som får mig att lämna 2016 med bäst magkänsla.

Jag ska göra en liten handlingsplan för de kommande veckorna och sedan bocka av en sak om dagen för jag älskar mina listor, det ger mig en tydlig bild över vad jag ska göra och framförallt så ger de mig en skön känsla över vad jag faktiskt gjort!  Det hjälper att visualisera, i alla fall för mig. 🙂

10410281_10152831663620796_591394439569471665_n-640x640-640x640

Mitt visionboard som ger mig pepp varje dag.

Nu ska jag köra på här. Och jag är såååå glad över att Johanna hittade Gucci på morgon. Jag kunde nämligen i.n.t.e. hitta honom innan jag gick och la mig igår. Sökte överallt på våra 350 kvadrat men han var borta! så till slut letade jag kattspår i snön… trots att jag visste att det var helt omöjligt att han kunnat smita ut. Sen sökte jag i skåp, källare, garderober you name it…  utan lycka. Så – på morgon skickade jag Johanna på Gucci  jakt och vips! så dök han upp inne i garderoben i hallen, där jag tycker att jag tittat 38 gånger. Puh…!   Älskade lilla Gucci. Sluta leka kurragömma! Ha, ha.

Önskar dig den bästa dagen kära du! 🙂

P.S nu kommer jag in på min blogg som vanligt på min i-phone.  gör du det också? hoppas! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “NEW OPPORTUNITY DAY!”

 1. Pia says:

  Vilken lycka att hitta kissen ! Men vet ju aldrig vad de hittar på.
  Har också tänkt göra en före jul lista, passar bra när jag skall sitta hos bästa frissan idag, i både för att ta bort stress men också för att boka in egentid som träning och mysiga träffar.
  Önskar dig en härlig sprudlande energifull dag

 2. Ulrika says:

  Kloka tankar, man behöver se saker i nytt ljus ibland. Brukar också göra listor – men har så oändligt svårt att utföra sakerna på dom 🙂
  Alltid mysigt att titta in här!
  Kram från Ulrika

 3. Ja det är en del att bocka av innan avresa söderut.
  Antecknar i min almanacka viktiga saker.
  Skriver sällan packningslistor , så ofta glömmer jag / vi något! Fast iår har jag skrivit ner det vi glömde senast!
  Var på IKEA igår och åt julbord, helt ok , samt shopping på Avion. Trött när jag äntligen var hemma.
  Kram från Titti

 4. Sylvia says:

  JAAA! Nu fungerar det 🙂

 5. Elin says:

  Jaaa, nå funker bloggen fra mobilen

 6. Anna says:

  Jag är ansvarig för barnens julgåva till deras lärare i år. Jag vet vad vi ska ge och att allt kommer läggas i en fin påse med silkespapper.

  Nu undrar jag om du kan ge tips (ett blogginlägg??) på hur man (jag) kan pynta påsen julig/festlig på ett enkelt sätt?? TUSEN TACK!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *