NEW WEEK !

Allmänt

Dagens tips: jag har en vas från Svenskt Tenn på min önskelista som är v.ä.l.d.i.g.t. lik den här som jag hittade på H&M Home häromdagen. Pris: 99 nok.

Godmorgon darlings!

Då har vi en ny fräsch vecka framför oss igen och det känns riktigt härligt! 🙂

Jag sladdade runt i mina Converse på väg till skolan på morgon så konstaterade att det är dags att lägga dem på hyllan nu och byta ut dem mot Ugg´s som är perfekta “skynda-till-skolan-skor”.  Igår däremot var det riktigt Hunter väder för oh my vad det regnade då vi skulle hem från bion. T.o.m. min blus. under parkasen, var sjöblöt ! Crazy.  Men det var det värt för filmen var SÅ bra!!!  så både jag & Johanna kan varmt rekommendera Reisen til julestjernen !  otroligt vackert filmad och vi kom i härlig julstämning. Den får :  G G G G G av oss !  så: se den! 🙂   Det var föresten föreställningen som jag lottade ut biljetter till och jag blev så glad då en av de som vann biljetter kom fram och hälsade !

Söta vänner i regnet.

Efter bion åkte vi iväg till en trevlig familjemiddag hemma hos JIG´s syster för att fira Johannas kusiner Hedda & Martine som fyllde år.  

Upptäckte precis att  jag inte fastnade på  någon bild igår… så kan det gå.  Nu ska jag jobba på här så jag önskar dig en underbar dag !  Fokusera på dina positiva tankar !

Carpe Diem !

LoVe !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “NEW WEEK !”

  1. Camilla says:

    Å så koselig søndag:) Ja ugg og hunter blir det her også fremover. Ha en suuper dag:)

  2. Elin says:

    God morgen til deg 🙂
    Ønsker meg også vasen fra svenskt tenn, men kanskje den fes HM kan duge til jeg kommer meg til Stockholm… Regner med det blir toll hvis man bestiller på nettet, vet du?
    Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *