NEWS HOS GIZMOLINA´S CLOSET.

Allmänt

Dessa snygga örhängen finns även i rött & crystal.

Jag vet, klockan är helt galet mycket så jag ska dyka i säng nu med hopp om att John Blund hinner  hitta fram innan det är dags att stå upp och möta måndagen… !  Men först vill jag tipsa er om att jag har lagt in nya snygga smycken i min webshop + mina favvis jeans från Replay  (den style som jag har haft på mig massor senaste tiden). Just l.o.v.e. them !  Och en cool sak med smyckena från Amrita Singh är att många kändisar gillar dem, bl.a. Jennifer Lopez, Blake Lively och danska kronprinsessan Mary.

Måndag fyller jag på med mer news, bl.a. örhängen från Zuzanna G.

Mina favoriter från Replay hittar du nu i min webshop. (de är normala i storleken).

Nu passar jag på att önska dig en underbar start på veckan för det blir full fart här på morgonen då vi ska iväg på julavslutning i skolan.  Jag har precis slagit in paket till fröknarna och ser fram emot att se och höra Johanna och hennes klasskompisar sjunga till frukost !  🙂

P.S  kom i håg att jag postar fraktfritt & packar in dina julklappar så varför stressa runt i julkaoset då du kan shoppa hemifrån i lugn och ro?  Jag var själv en tur på Sandvika Storsenter i dag och höll på att svimma av alla lååånga köer.  Helt galet !  

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “NEWS HOS GIZMOLINA´S CLOSET.”

 1. Mirva says:

  Älskar både jeansen & de VACKRA örhängen! Båda åker på önskelistan min………………….

  • gizmolina says:

   Du får tipsa mannen om att jag 1. packar in din julklappar så han slipper, 2. jag skickar fraktfritt till Sverige 😉 Kram !

 2. Marin says:

  Hei,
  Likte jeansen utrolig godt, men dessverre var det ikke min str. Får du påfyll tror du?

  Ønsker deg en fin dag 🙂

  Klem

 3. marianne says:

  Hei!
  WOW; så lekre ørerdobber!!! Hvor store er de sånn ca? Jeg liker ganske store øreringer, fordi jeg har mye hår 😉

  • gizmolina says:

   Visst är de snygga ?! Jag ska ta mått på dem då jag kommer upp till butiken men gissar att de är ca 5 cm i diameter. De är så där snyggt stora ! Klem ! 🙂

 4. Annika Duckmark says:

  Hej hej

  Såg att du öppnat webshop. Supersnygg och fina saker. Ville bara passa på att önska dig lycka till och en riktigt god jul.

  Med vänlig hälsning,
  Annika Duckmark

  • gizmolina says:

   Hej vackra du ! Ja, äntligen är min webshop lanserad! Vad kul att du gillar den ! TaCk ! 🙂 Jag har så dåligt samvete för att jag inte hört av mig ang. dina fina barnkläder….. mejlar dig så fort jag får lite tid över! Önskar dig en magisk jul ! Kram !

 5. Christina Modén says:

  Du menar Amrita Singh va!

 6. Mary says:

  Jag har köpt de blåa örhängena!!! Hoppas de nu är mina =) Happy!

  • gizmolina says:

   Åh grattis till ett BRA köp ! de örhängena är bara SÅ snygga ! 🙂 Gleder mig till att posta dem till dig i morgon! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *