NILSON SHOES GRAND OPENING.

Ingen premiär utan bubbles.

I går hade jag äran att få vara med på öppningen av en splitter ny s.t.O.r. skobutik nere i city som rymmer Nilson Shoes, Din Sko, Ecco, Skopunkten + Vagabond under samma tak så vi snackar mååånga kvadratmeter skor!  Perfekt om du ska ut på shoeshopping med hela familjen för här finns det garaterat nåt för alla! 🙂

Jag minglade runt med JG & Co. och …

snygg Andreas.

Pom pom´s är det nya ballonger. Very 2013.

Och se vem jag plötsligt mötte i vimlet: Josefine!  och vi satte så klart genast igång och knipsade pics. 2 bloggisar alltså… 😉 

I ♥ pop cakes. M.u.m.s. !

Det kryllade av fina skor i butiken och att placera popcakes så som på bilden är ett tips till festliga bjudningar hemma !

Vad vi gör ? Vi kontaterar att vi har likadana skor på oss. Ha ha. 

Ett säkert vårtecken är shopping av nya Converse och i år går jag för färg på mina !

Fina fina Mia & Annette från Polhem PR höll i trådarna. 

Dessa fick bli med mig hem så nu är jag klar för V.Å.R. ! Älskar färgen ! den heter: raspberry.

Jag hade verkligen en SÅ trevlig kväll !  Minglade, träffade nya härliga människor, sippade på champagne, mumsade i mig popcakes, knipsade pics och inspirerades av  alla fina skor.  Och sen, på väg hem, så tog plötsligt batteriet på tfn slut så jag trippade in på Grand Hotel och lånade en laddare och då jag satt där så konstaterade jag vilken perfekt avslutning på min dag det var.  Jag älskar hotell ! och det var så underbart härligt att sitta där helt för mig själv och summera dagens intryck

Tusen T.A.C.K. för en FAB kväll Polhem PR !  🙂

P.S butiken ligger down town på Karl Johans gate nr. 6.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “NILSON SHOES GRAND OPENING.”

  1. Em says:

    Jeg tror faktisk det heter cake pops 😉 Men de så absolutt helt delish ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *