Njut dagen!

Allmänt

168397-2689
Vykort shoppat i Singapore.

Phuket kl. 11.30, tisdag fm.

Idag är det en sån där förmiddag då Johanna är super trött men ändå bara vill ut och springa istället för att sova så det här sköna kortet som jag shoppade i Singapore passar perfekt in för jag hade såå mycket jag skulle få gjort då hon sov men jag får nog ta det imorgon istället 😉

Njut dagen! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Njut dagen!”

 1. Hej!
  Nu har jag läst igen om alla dagens inlägg 🙂
  Vilket fantastiskt hotell ni bodde på! Så fint och högklassig service!
  Så mycket fint du har shoppat också 🙂
  Tänk att det är 3 månader sen ni åkte! Tiden går så fort.
  Fortsätt att njuta så mycket det bara går 🙂
  Ha det så bra!
  Kram.

 2. Charlotte says:

  Hej!
  Läser din blogg varje morgon (och oftast en gång på eftermiddagen också). Det är ren lyx när du lagt upp nya inlägg-sååå härligt! Har alltid tänkt att jag ska skriva det jag tänker.. nämligen att du verkligen inspirerar mig!! Inte bara vad gäller mode och inredning, men även om livet, inställning och glädje! Hoppas du aldrig slutar blogga, jag behöver min dagliga dos av rosa 🙂
  kram!

 3. Good morning in Phuket! Har läst genom senaste inläggen och sett på bilderna. Ni är ju i PARADISET! Och det är bara förnamnet !!! Hoppas Ni har det helt underbar dag även idag och ni njuter av solen, sola lite för min del också ;-))) Älskade din River Island-tunika och de slitna jeansshortsen och den guldiga väskan. Shoppade du ngt från Forever 21 ??? STOOOOOR kram från oss från regniga/molniga Stockholm!

  PS. Du vill säkert inte ens veta, men här har det regnat i stort sett varje dag, i alla fall den senaste veckan…och regnet skall fortsätta hela veckan ut. Plusgrader ja… hmm, då kan vi prata om +4,8 grader, det är vad termometern visar just nu 😉

 4. Hahaha! Klockrent budskap på vykortet! 😉

 5. Angel says:

  verkligen underbart budksap,och helt underbar shopping och jättefina bilder på er.

 6. Nettis says:

  Allt är som vanligt lovely.. 😉
  Kramisar från Nettisen

 7. frida says:

  gud va mysigt!

 8. Marit says:

  thailand e underbart !!

 9. Anette says:

  Hejsan…

  Phuket kata resort bor vi pa….inte kata beach resort.
  Harligt vader vi har haft idag,storshoppat i Karon pa marknaden dar.
  Ha det bra!!
  \Anette

 10. C. says:

  haha. gud vilket läckert vykort 🙂

  Ta gärna en titt i min spreadshirt-butik:
  http://323489.spreadshirt.net/se/SE/Shop

 11. Jenny says:

  hehe vad coolt vykort 😛

 12. AnnaStina says:

  Stämningsfullt-
  Tack för ditt jätte trevliga inlägg! 🙂 Jag njuter verkligen dagarna här nere och tiden flyger så det känns – som sagt – helt overkligt att vi redan varit här så länge. Och nu är vi exakt “halv vägs” för vi har 3 månader kvar 🙂 Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om hotellet i Singapore för det var – precis som du skriver – högklassigt! Jag hoppas vi får möjlighet att bo så fler gånger 🙂 Önskar dig en härlig kväll! Kram 🙂

  Charlotte-
  Tusen miljoner TACK för ditt trevliga inlägg och dina fina ord! Nu blev jag riktigt riktigt G L A D !! 🙂 Det är när jag läser det du skriver som jag får energi till att fortsätta att blogga 🙂
  TACK sälla du för att du tog dig tid att skriva så fint, det lyste upp min kväll här i Phuket! Kram! 🙂

  Mirva-
  Hej igen! Vad kul att höra från dig och TACK för ditt trevliga inlägg! 🙂 Jag ser att du har ny blogg igen och hoppas att du koser dig med den. Precis som du skriver så är jag verkligen i paradiset nu och jag njuter varje sekund av sol & värme! 🙂 (lovar att sola lite åt dig också 😉
  Jag shoppade ett par riktigt snygga jeans + en Musse Pigg t-shirt på “Forever 21” butiken. T-shirten har jag visat och jeansen visar jag en dag snart 🙂 Det låter inte kul med regnvädret där hemma så jag hoppas att det går över blixt fort så att även ni får njuta soliga dagar. Önskar dig en mysig kväll! Kram! 🙂

  Sara-
  Ja, det här kortet är klockrent! 🙂

  Angel-
  Tack snälla du! 🙂 Hoppas att du har det riktigt bra!? Kram! 🙂

  Nettisen-
  Thanx söta du! 🙂 Jag önskar dig en jätte mysig kväll. Kram! 🙂

  Frida & Marit-
  Tack snälla ni! 🙂

  Anette-
  Vi får försöka få till att ses en dag snart 🙂 Hur länge blir ni här? Vad härligt det låter med shopping i Karon. Önskar dig och din familj härliga dagar! Kram! 🙂

  C & Jenny-
  Ja, detta var ett coolt kort! 🙂

 13. Karolina N says:

  Hej!
  Jag klår Charlotte minsann…, jag är inne minst fyra ggr om dan! Jag håller fullt med Charlotte, din livsglädje smittar av sig enormt. Jag har oxå varit utbränd med allt vad det innebär och det får en att värdera livet på ett helt annat sätt. Allt är inte så självklart längre, man gläds åt det “lilla” och njuuuter när man mår bra. Kram på er alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *