Njut dagen kara lasare!

Allmänt

168397-2498
Oss idag. Johanna holl pa att somna och vi ar precis pa vag ut genom dorren for att aka hit till internetcafet. Jag har pa mig linne fran Odd Molly under en kjole /klanning som jag shoppat pa beachen har nere. Johanna har klanning fran H&M.

Phuket kl. 12.30

Nu ska vi checka ut fran internetcafet och ga och kopa en glass nar vi vantar pa att alla 1000 bilder ska bli framkallade. Johanna tok busar med personalen och jag kanner mig helstressad… inte helt latt for mig att blogga med en livlig prinsessa 😉

Jag onskar dig en harlig dag! och TACK igen for era kommentarer. Jag langtar till jag kan borja svara pa dem. (JIG kommer torsdag…!).

Kram! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Njut dagen kara lasare!”

 1. Madeleine says:

  JÄTTEFIN klänning!! 🙂

 2. Hanna says:

  Tittar som vanligt in så här på morgonkvisten och njuter av härliga inlägg från dig! Superfin klänning du har! Önskar er en fortsatt trevlig dag! Kram/Hanna

 3. Stina says:

  Vilken underbar klänning! Det är så härligt att se att ni verkar ha det så bra. Du verkar så relaxed. Och vilket fint hem ni har där nere i solen. Hoppas ni får en fin vecka!

 4. josefine says:

  Du är jättevacker i klänningen! Och SÅ brun =) Jag tycker du ser så lycklig ut och jag förstår att grannarna är en härlig fördel med att vara där så att du slipper vara ensam,
  KRAMAR

 5. Linnéa says:

  Otroligt fin klänning du har på dig idag!

 6. AnnaStina says:

  Madeleine-
  Tack så mycket! 🙂

  Hanna-
  Tack snalla du! 🙂 Vad harligt att jag kan forgylla din morgon 🙂 Onskar dig en flott dag! Kram 🙂

  Stina-
  Tack for ditt trevliga inlagg! 🙂 Du har helt ratt, jag ar valdigt relaxed har och det ar underbart
  🙂 Jag hoppas att du far en fantastisk dag! Kram 🙂

  Josefine-
  Min darling! 🙂 Vad mysigt med en kommentar fran dig, nu blev jag glad! 🙂 Tack snalla for snalla ord, du vet hur du ska gora mig glad 😉 Och ja, det ar underbart for mig har nere med sa manga trevliga manniskor sa nara 🙂 Men – jag saknar sa klart dig och vara fabulous luncher och Odeon besok… Nar vi kommer hem far vi ta igen det deluxe!! 😉 Puss & Kram! 🙂

 7. Mia Sätterlund says:

  Vilken sommarklänning!

 8. a n n a says:

  åh vad söt klänning 🙂
  hoppas ni har det bra !

 9. Emma says:

  Jättefin klänning du har!! /Emma

 10. Kristin says:

  Vilken fin klänning! Ni är så fina!

 11. Mjuk says:

  Gu va mycket underbara klänningar du har hittat! Jag skulle behöva ditt öga för att hitta sådana skönheter ;-D Hoppas ni får en underbar dag! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *