NJUT DIN DAG !

Allmänt

Happy tisdag mina kära bloggvänner! 

Solen strålar och våren har äntligen gjort sin entré här i Oslo !!! Så obeskrivligt härligt efter att vi bara har sett regn sedan vi kom hem från Thailand. Ja, det blev Thailand på oss girls i påsk och det var verkligen den bästa Thailand resan! lite väl kort för min smak att bara vara där i 10 dagar men vi maxade varje ögonblick och när vi reste hem så kändes det som att vi varit borta längre.

Och nu har jag precis bokat en ny resa för min kära vackra faster gick tyvärr bort då vi var i Thailand och i morgon är begravningen. Min fina pappas syster som min pappa var så nära och så otroligt glad i…  Att hon går bort så nära inpå att min pappa gick bort gör hela situationen extra känslig för mig. Bara det att beställa blommor till begravningen… och välja text till sorgeband.. igen… Uff, det kommer att bli en tuff dag i morgon men jag försöker att tänka på glädjen hos min pappa som nu får vara tillsammans med sin syster igen. Jag är övertygad om att han tog emot henne med champagne !

Livet..  det är så skört och varje gång någon lämnar så påminns vi om hur tacksamma vi ska vara för varje dag!

Så kära vänner – njut din tisdag och fyll den med positiva tankar och sånt som gör dig lycklig.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

53
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “NJUT DIN DAG !”

 1. Anna says:

  Beklagar sorgen ❤️

 2. Nilla says:

  Det var så härligt att få följa er på resan via instagram, tack för alla vackra bilder du bjöd oss på.
  Ja att livet kan vända fort tycker jag att man ser alltför ofta. Jag försöker så mycket jag kan att leva i nuet och inte bara jaga runt efter allt man inte har. Men det är så lätt att svepas med i sociala medier om hur perfekt alla andra har, men så stannar jag upp och inser att det är inte alls viktigt. Nej men att få vara frisk och ha en stor fin familj är det enda som verkligen betyder något.

  Så nu ska jag fortsätta tänka positiva tankar och leva här och nu, vem vet vad som händer imorgon??

  Var rädd om dig och hoppas att det blir en fin dag trots allt imorgon.
  Kram <3

 3. Önskar dig det bästa imorgon.
  Kramar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *