NO MAKE UP…!

Allmänt

 

Good skön söndag mina bloggvänner! 

Jag befinner mig ett fixa flow här hemma så vågar nästa inte avbryta för att blogga med risk för att tappa fokus och plötsligt komma av mig…  Så tittar bara in kort idag för att önska dig en riktigt, riktigt skön och härlig söndag!

Och som en grand finale på den här veckans “prat” om att vara naturlig etc så bjuder jag nu på en bild där jag är helt osminkad knipsad i köket på morgon då jag var igång med att fixa frukost. Eller det blev egentligen lunch direkt för jag värmde upp spaghetti och köttfärssås från igår och det är bland det godaste jag vet om! Med fucaccia och aioli till…också extra mycket parmesan.. mums!

 

För 1 vecka sedan i dag så kom vi hem girls hem från detta paradis…  och exakt så här såg vädret ut de 15 dagar som vi var där. Helt otroligt!  så gissa om jag längtar tillbaka… 

 

När håret är fixat (jag vaknade så här! har inte ens dragit hårborsten genom håret…) och mina vipper / fransar är i box (nu är de dock på övertid så behöver boka tid till då jag är tillbaka i Oslo…jag gör fransförlängning) så känner jag inte att jag behöver något smink alls. Så – så här går jag runt typ 5 dagar i veckan. Tänker att det måste vara så skönt för min hy att få andas 24/7 och inte “stängas in” av smink.  Men läppstift kan jag inte leva utan! Dior Rouge no.219 är alltid på. Också brukar jag köra kajal på insidan av underfransarna.  Sen känner jag mig så mycket fräschare med färg efter Thailand…! 

När Pamela Anderson gjorde ett statement genom att möta upp utan make till ett  röda mattan event förra året så kände jag bara “välkommen i klubben”! ha, ha. Nej men det var sååå coolt av henne och otroligt BRA att en så känd person vågar visa sig naturlig speciellt i den värld vi lever i då de flesta gör botox och fillers…

 

Bäst att jag kör på här nu så att jag kommer i mål. Sen blir det familjemiddag hemma hos min älskade mamma i kväll och det blir en perfekt avslutning på helgen.  Och du, om du vill ha ett serie tips inför kvällen: se The Goodmorning Show på Apple TV, eller “One day” på Netflix!  Jag älskar båda!

Nu tar vi tillvara den här dagen och lägger grunden för att veckan som ligger framför oss blir helt amazing!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

54
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “NO MAKE UP…!”

 1. Nina says:

  Älskar din blogg och att du bjuder på så mycket! Dina bästa tips för att pigga upp en grå vardag? Härligt att vi går mot vår men efter en både arg och tuff vinter behöver vi i familjen piggas upp. Ge dina bästa tips rara du.
  Kram

 2. Nina says:

  Lång inte arg

 3. Vera says:

  Så vacker du är. Behöver Inge smink.

 4. Lena says:

  Så vacker du är!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *