Nöjd!

Allmänt

168397-1388
Jag testade för första gången att fota mig själv med "självutlösaren" så jag ställde kameran mot vindrutetorkaren på bakrutan på bilen och här ser ni resultatet. Hur suddigt som helst.  Det kändes ovant att köra en kundvagn istället för en barnvagn. Då och då kom jag på mig själv med att köra vagnen "fram och tillbaka" när jag stod och tänkte… precis så där som man gör med barnvagnen.. Hoppas ingen såg mig 😉

Jag kom precis innanför dörren igen och Å! vad jag känner mig NÖJD med mitt Ikea besök! Härligt!! 🙂

Det var ju ganska galet att köra iväg ut strax före kl.22 då jag var ovanligt trött men jag kände bara att jag verkligen ville få gjort mina "jobb  ärenden" där ute så iväg körde jag. Väl där så var det ju sååå underbart! för det fanns hur många lediga parkeringsplatser som helst, det var hur lite folk som helst och det var ingen kassakö. Lovely!

Jag fick shoppat precis alla de saker jag tänkt mig så nu kan jag sova gott om natten och veta att jag har några små detaljer,  som är viktiga för helheten,  på plats (som ni säkert förstår så har jag shoppat till mitt interiör uppdrag). För när något väl är slut på Ikea så vet man ju aldrig helt när de får in det igen. Ibland tar det ju mååånader, så det kändes bäst att köra "safe" och shoppa nu.

Men vet ni – det fanns inte en enda liten julsak i sikte. Inte ens så mycket som en julgranskula.. Snopet! Jag frågade personalen när de ska ta fram julen? Men hon hade ingen aning utan hänvisade mig till deras hemsida?! Den som väntar på något gott säger jag bara….

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Nöjd!”

 1. Carolina says:

  På hemsidan är det fullt med härliga julsaker! Älskar att gå på IKEA och kolla på alla rum och få inspiration 🙂 Precis som med din blogg!

 2. Helena says:

  Här i Gävle (ikea ute vi valbo, kanske vet?=)) har det kommit fram och det är hur underbart som helst! Älskar julen!!

 3. AnnaStina says:

  Carolina-
  Å, tack! snälla du! Det var roligt att höra! 🙂 Jag har inte varit inne på Ikeas hemsida och sett men nu måste jag ju göra det. Blir så nyfiken! Ja, Ikea är fantastiskt duktiga på att skapa inspirerande miljöer i sina butiker. Jag blir lika imponerad varje gång jag är där. Önskar dig en god natt! Kram 🙂
  Helena-
  Oh yes, den Ikean har jag varit på några gånger 🙂 Vad härligt att de plockat fram julen där. Jag blev faktiskt riktigt förvånad över att de inte gjort det här också. Men faktum är att Sverige oftast är före Norge med det mesta så det förvånar mig inte ett dugg 😉 Jag älskar också julen, det är årets bästa tid.! Kram 🙂

 4. Madde says:

  hej!!

  Var på ikea igår. Och däe var masoor av julsaker…
  Ska bli kul med lite tips till jul.
  Vet du vart man kan köpa brukas varor på nätet?

  kram

 5. AnnaStina says:

  Madde-
  Jag hörde att de tagit från julen på Ikea i Sverige. Men inte här ännu.. men snart så!
  Jag tror inte att det är någon som selger Brukas varor på nätet? men jag vet inte helt säkert. De har i alla fall ingen egen nett försäljning, de selger bara via återförsäljare och via sina 2 egna butiker i Stockholm.
  Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *