Non-stop-regn-lördag.

Allmänt

Webcam runt kl.19. Blusen är en nyhet i min butik.

Trevlig lördagkväll sweeties !

F.ö.r.l.å.t. min frånvaro idag ! det gick undan så snabbt i svängarna på morgon att jag inte fick tid över… Jag skyndade iväg på en super mysig veninne frukost / lunch före jag öppnade butiken och mina J körde till Sverige för att besöka Johannas kompis.

Och efter att jag stängt butiken passade jag på att vara kvar och skylta om med de n.e.w.s. som ankom igår. Jag är inte helt klart med alla detaljer men varsågoda här får ni se : jag stod föresten i regnet och tog bilderna så både jag och kameran blev hyfsat blöta 😉  det har regnat non-stop idag. Tokigt !

Lovely höstnyheter från Custommade.

Älskar färgerna ! och den här cashmere jackan är verkligen den finaste. och den vita blusen = en perfekt vardagsblus !

Super fin kjol (skjørt) att matcha med tjocka stumpbyxor, støvletter och stickad tröja…

Den lilla volangkanten gör det lilla xtra också gör det ju inget att den är i skönaste cashmere…

Nu sitter jag i soffan med Gucci vid min sida och en skål med färska räkor framför mig (dagens middag).  I n t e ofta jag har en kväll hemma helt för mig själv så det känns lite ovant… men samtidigt väldigt , väldigt lyxigt !  Ska njuta vidare här nu innan familjen kommer hem men jag får erkänna att jag saknar Johanna, det är så ovant att hon inte är där jag är. Men jag ska försöka slappa & chilla & ta tillvara egentiden. Promise ! 😉

Önskar dig ett festligt fredagsmys Ha ha. jag menar så klart l ö r d a g s m y s  och inget annat!!! och jag hoppas att du har haft en härlig dag ? vad har du gjort? såg du föresten OS invigningen igår?  Kul med Mr.Bean, Beckham och James Bond !

LoVe!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Non-stop-regn-lördag.”

 1. Viv says:

  Herlige farger!!

  Kos deg med alenetiden!

  Klem klem! 🙂

  • gizmolina says:

   Ja det har kommit mycket i “dina färger” 🙂 Önskar dig en fortsatt underbar weekend och tack snälla för ditt fina sms. Det lyste upp min dag! (beklager att jag inte haft tid att svara dig). Klem !

 2. Kristine says:

  HERLIG MED LITT ALENETID, selv om en savner barnene.

  Vi har vært på VESTBY OUTLET i dag og shoppet. Det har regnet non-stop. Mandag drar vi til Oslo for et par dager, så er ferien slutt og vi drar hjem. Skal bli kjekt det også, etter tre uker med ferie. LISEBERG var herlig:))

  Håper du begynner å komme litt i orden, og ikke bare lever med “alt” i esker! Ser ut som en flott leilig. Misunner deg høyt under taket og flotte vinduer:)

  Nyt en herlig lørdagskvel!

  KLEM Kristine:)

  • gizmolina says:

   Låter som att du njuter fina dagar ! och ja, Liseberg är fantastisk ! 🙂 Har aldrig varit till Vesty outlet men må ta en tur dit en gång… Tyvärr bor vi fortsatt i ett kaos men förhoppningsvis kommer vi i ordning snart. Känner att jag borde packa upp i kväll men behöver samtidigt relaxa… Ska visa fler bilder då vi fått ordning i kaoset. Njut helgen vidare ! Klem ! 🙂

 3. Titti says:

  OS-invigningen var bra tycker jag…Mr Bean obetalbar!!
  Imorgon Sthlm o på tisdag BANGKOK!!!
  Väskorna är nästan packade o vägda!!!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh lucky lucky you som ska till Thailand ! Jag längtar tillbaka varje dag. Trevlig resa !!! 🙂 Kram !

 4. VILKA Härliga färger du skyltat med, det känns som jag vill ha ljus & sommar länge länge. Eller varför inte, ljusa upp st mörkret med härliga färger. You made min regniga lördag med dina pics!

  Idag kunde jag gjort vad som för att vara i dina kläder & få vara i dina kläder & ha en kväll aleine *DRÖM*
  Vi har typ haft en cat fight var tionde minut jag & mini me……

  Klart vi såg OS öppningen igår 😀 Eller jag slurpade vin & kollade med ett öga….. Fick med mig mr Backham dock :)))

  Puss bästa & LOVA att njuta lite från mig också, du har snart lilla hjärtat hemma & då är ordningen återställd.

  • gizmolina says:

   Tack darling ! 🙂 Jag veeet, jag ska ju så klart njuta av detta fantastiska lugn men jag har tyvärr SÅ svårt för att tillåta mig att slappa, tittar på disken som står på banken, på kartongerna som står i gången, på golvet som borde dammsugas… Får ta och skärpa mig ! 😉 och ja dessa cat fights… shit alltså… de är bestämda våra små fröknar . Härligt att jag kunde krydda din dag ! och jag lovar att göra mitt bästa och njuta för både dig och mig. Happy weekend !!! Kram !

 5. Ida says:

  Åå vilka fina kläder det kommit in. Min pojkvän har fått jobb i Oslo och vårt flyttlass går om en vecka. Efter att ha läst din blogg i ca 4 år så ser jag framemot att äntligen få besöka din butik 🙂

 6. Rövarmamman says:

  Å älskar den blåa lilla kjolen!! 🙂

  Kram Finis

 7. Kim says:

  Åhhh älskade kjolen. Vad är det för märke o pris? Skeppar du till Sverige?

  Tack!

  /Kim

 8. Kim says:

  Hej igen!

  Ser nu att den var från Custommade…:-)

  //Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *