Nu är det IDOL.

Allmänt

168397-1064
Här är mitt hjärta tillsammans de cooola IDOL tjejerna i Stockholm på Restaurang Grodan i april.

Nu är det repris på veckans alla IDOL på TV4 för er som missade i veckan! 🙂

Lite små stressigt här nu, ska snart åka iväg på konfirmationen.

Carolina Gynning är en COOL tjej! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Nu är det IDOL.”

 1. Moa says:

  Åh vad roligt 🙂

 2. Jen says:

  Åh jätte gulligt! Gillar också Carolina Gynning 🙂

 3. ERICA says:

  nej va sött 😀

 4. Linda says:

  Gillar oxå Carolina Gynning, hon är så söt!

 5. kim says:

  söt bild! Nytt utseende på bloggen! kolla gärna in och säg vad du tycker :D! Ha en bra helg!

 6. sofie says:

  ne va tufft!
  är det ditt barn dom håller i? =)

 7. Petra says:

  haha! så gulligt! jag gillar oxå gynning!

 8. AnnaStina says:

  Wow!! vad GLAD jag blir över så många kommentarer 🙂 TACK!! 🙂 Och så KUL att ni också gillar Gynning.! Bilden blev tagen då jag, JIG och sessan var i Stockholm i april. Vi satt och åt lunch och plötsligt ser jag Carolina & Carina på väg ut ur restaurangen så jag gick fram och frågade om jag fick ta en bild på dom och min sessa? Och de blev bara jätte glada 🙂 Jag tror att de hade varit på presskonferens ang. att de skulle vara progr.ledare i IDOL före lunchen för dagen efter var det bild på dem i exakt samma outfits i både Aftonbladet & Expressen ang. att de skulle vara med i IDOL. KUL! 🙂 Och Carolina var föresten oerhört vacker i verkligheten. Vilken tjej hon är! 🙂 *Kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *