Nu är vi hemma!

Allmänt

168397-830
Här sitter mitt hjärta på Arlanda i gaten… Hon älskar att leka med mina läppstift och här leker hon med mitt ny shoppade Dior Addict nr.469, har aldrig haft det förut men eftersom världens bästa nr. 369 utgått (hemskt..) så ska jag nu prova detta nya med hopp om att det blir ett bra substitut. Leksaken till höger om Johanna blev hon helt "vild" då hon såg så den fick följa med oss.. Det är små söta djur som man kan stapla på varandra på ett tåg. Vi ska öppna den i morgon och leka med den då hon vaknat. Får se det om en tidig 1 års present 🙂

Ååå vad det är härligt att få skriva på min egen pc igen och att kunna  lasta ner bilder "som vanligt". LYX, LYX, LYX!! Så nu är jag "back in blogg business" och kan blogga oftare, fortare och med bilder fler gånger än en gång per dag. Känns BRA!! 🙂

Mitt hjärta somnade nyss jätte trött. Tyckte lite synd om henne för hon somnade så himla gott i vagnen på flygtåget men vaknade ju sen när vi skulle in i taxi, ut ur taxi och upp alla trappor hemma. Så det var en trött sessa jag la ner i sin säng medan jag själv sprang upp och ner 100 gånger och hämtade upp allt bagage… puh…  Det är inte helt lätt att resa ensam med litet barn alla gånger men det går! 🙂

Vi har haft en SUUUUUPER dag jag och mitt älskade hjärta! Bara att vara i Stockholm gör mig verkligen LYCKLIG!! Den staden är fantastisk (jag vet, jag har sagt det 1000 gånger men den ÄR det!)  och jag kan ibland i vissa ögonblick undra om jag var vid mina sinnes fulla bruk när jag valde att flytta därifrån?? Men ni vet ju hur det är, kärleken gör en blind och man gör saker förståndet aldrig kommer att förstå 😉

Nu måste jag försöka äta & dricka nåt för det har jag inte gjort på alltför många timmar. Sen ska jag skriva mer och berätta om vår UNDERBARASTE dag, vad vi gjort, vad jag shoppat, hur resan gick etc etc.  JIG är bortrest så den jag ska ge lite kärlek nu är Gucci som nog saknat oss jätte mycket.

P.S den vackra lila shoppingpåsen längst till höger i bild är från "Mathilde"…. hjälp, hjälp, hjälp,  vad M Y C K E T snyggt de fått in där nu! Jag höll på att svimma av beslutsångest…hur jobbigt som helst! 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Nu är vi hemma!”

 1. Anonymous says:

  Älskar också Stockholm och har tur som träffade någon här ifrån 🙂
  Kan inte uttala mig om Olso eftersom jag aldrig varit där. Verkar dock vara en vacker stad som jag gärna skulle besöka!

 2. Mamma till två små pojkar says:

  Jag var också inne på Mathilde på lunchen igår. Vad köpte du ????

 3. AnnaStina says:

  Oslo är helt klart värt ett besök! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Tänk om vi mötts där?! Vad kul det hade varit!! 🙂 Jag blev där längre än planerat för jag drabbades av extrem beslutsångest.. 😉 Shoppade till slut en jätte snygg svart topp från “Costumade” i silke i samma modell som jag redan har en blå.. Också blev det en underbar sjal att matcha till “allt” 🙂 De sjalarna MÅSTE du titta på nästa gång du går dit, de är lovely!! 🙂 Shoppade du något där?? Såg du nåt fint?? Jag tycker att de hade fått in sååå mycket SNYGGT! och personalen där, speciellt den “yngre” av de två,
  är ju bara såå söta och trevliga! Sånt tycker vi om 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *