NU BLIR DET MINDRE PRIVAT !

Jag inser tyvärr att jag har varit för privat här på bloggen i mina senaste inlägg för så fort jag öppnar upp så kommer de krypande, de som känner att de måste uttrycka sina åsikter om mig som person.  Så nu kommer jag att skriva om mer allmänna saker en stund.  Det är trist att det ska behöva vara så men jag har verkligen 0,0% energi över till att sitta och besvara negativa människors åsikter. Jag har så otroligt mycket viktigare saker att lägga min värdefulla tid på.

Önskar er alla en riktigt, riktigt fin fredag vidare!

Här har vi precis kickat igång fredagsmyset och jag poppar strax en flaska bubbel och sätter mig ute i solen för nu är alla dagens to do´s i box. Eller nästan i alla fall… jag ska bara bära ner 5 gigantiska förvaringsboxar med påsk-dekor i källren först.  Och tusen miljoner T.A.C.K. till alla er som som skriver så fantastiskt fina kommentarer till mig. Jag är så tacksam över att ha er som mina bloggvänner för utan er hade jag inte bloggat ett enda inlägg till. Love you ! 🙂

86
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “NU BLIR DET MINDRE PRIVAT !”

 1. Anna says:

  Helt ofattbart trist, jag har fullt förståelse och stor respekt för att du inte accepterar och lägger tid på sån ren idioti!!

  Älskar när du bjuder på en liten glimt av ditt liv

  Njut nu i solen fina med goda bubblor & ha en riktigt fin helg
  Stor kram

 2. Lollo says:

  Om det är min kommentar du menar, som missförstods så ber jag om ursäkt och att du tar bort den. Den var inte illa menad jag har bara uttryckt mig kass i farten, försökte förklara vad jag menar men det hjälpte nog inte. Jag kan inte göra det själv.

 3. Anna says:

  Anna-Stina, jag förstår ditt beslut och tycker det är oerhört tråkigt att det ska behöva vara så. Att du är lite personlig är det som gör bloggen så rolig att läsa och vi är många som följt dig genom åren.
  Du verkar ha en alldeles fantastisk dotter, så klok och mogen i sitt tankesätt. Jag hoppas inte andra människors litenhet kommer åt henne.
  Nya spännande äventyr väntar och även vägen inte varit stenfri verkar hon ha lagt fokus på vad hon faktiskt kan påverka. Andra människors beteende kan man inte göra något åt men man kan välja bort dem ur sitt liv.
  Önskar Johanna en fin avslutning på sitt sista skolår i grundskolan!
  Njut av helg och förhoppningsvis lite sol och värme!

 4. Cam says:

  Ta inte åt dig så mkt!

 5. Lisa says:

  Längesedan jag kommenterade, det var kanske när jag skickade bild på mitt gula skåp 😉 Vi är många som hejar på dej! Förstår att det är lättare sagt än gjort men bry dig inte om surpupporna som sprider dålig energi. Skickar en massa kramar! Från Lisa i Malmö

 6. Kerstin says:

  Måste bara få sagt att din blogg inte har speciellt många negativa kommentarer men så fort det kommer en kommentar som inte håller exakt samma ton som din eller de som alltid överöser beröm så upplevs det som kränkande, sura och bittra kommentarer. Min erfarenhet är att man utvecklas av att få fler infallsvinkkar i sitt liv. Du har redan en rätt ytlig blogg där du visar dukningar och dina inköp,drömmar om resor osv… Jag skulle nog säga att du kan vara personlig men inte så privat. Och att du har haft det tufft efter flytten till Sverige är väl ingen hemlighet, det har du själv sagt och det lyser igenom väldigt tydligt. Och det är väl inte negativt, du har ju bott länge i Norge med ett stort umgänge och en rätt stor släkt från Jigs sida. Att du har det jobbigt efter din pappas bortgång är inte heller så svårt att föreställa sig , det vore väl konstigare om det var tvärtom. Du gör som du vill i din blogg men kom ihåg att 99% av kommentarerna är helt på din sida. Stäng av kommetarerna så slipper du få besväret med att svara de som tar sig tid att skriva och komma med input , för kommentarerna är väl till för se vad folk tycker eller?!och låt folk trycka på det lilla hjärtat om de vill, inte för att du ber om det. Det finns alltid 2 sidor på medaljen och det kommer alltid finnas de som inte tycker som dig och de som tycker som dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *