Nu gick det bättre ;-)

Allmänt

168397-1062

När jag kom hem så fotade JIG en bild då jag syns lite bättre 😉

Jag är så GLAD över att jag kommer i mina Fornarina jeans nu för de är mina favoriter! (tyvärr har modellen utgått så de finns ej att få tag i längre 🙁   De 2 topparna jag har matchat ihop är ett par favoriter i garderoben, jackan är från Juicy Couture och väskan har jag shoppat på Gucci butiken i Cannes (då jag var på väg till St.Tropez för ett par år sedan).

Nu ska jag gå och krypa ner i sköna sängen och bege mig till drömlandet….

Sov så jätte gott kära blogg läsare. I morgon är det söndag och då är det 100% avkoppling som gäller! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Nu gick det bättre ;-)”

 1. Prinsess Jessica says:

  Sötaste vän 🙂
  Du är SUPER SNYGG !! Hoppas ni hade det mysigt med en liten tjejstund och goda bubblor 🙂
  Önskar Er en UNDERBART mysigt söndag !
  Här ösregnar det (för 4 dagen rad ! ) så nu gäller det att sätta igång fantasin för att sysselsätta lilla Prinsessan en stund 🙂
  Kramisar i massor 🙂

 2. Madeleine says:

  Du är otroligt vacker 🙂

 3. AnnaStina says:

  Prinsess Jessica-
  Tack snällaste du 🙂 Å nej vad trist att det regnar på er.. du får trösta dig med att det alltid kommer SOL efter regn 🙂 Eller också får du helt komma hit till soooliga Oslo ! 😉 Fast jag måste ju vara ärlig och säga att nu i kväll så regnar det här också 🙂 Hoppas att du har haft en underbar dag! Puss! 🙂
  Madeleine-
  Tusen tack snälla du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *