Nu har vi “after dagis” här.

Allmänt

168397-1049
P.g.a fasade arbetet på huset så har vi inte fått post på hela veckan men idag höll jag på krocka med post mannen som hade med sig hela veckans post = hur mycket som helst! Och mitt i högen ligger ett PAKET! från min underbaraste vän Lotta,  hennes mann Christer och deras lilla prins Vincent. På bilden pågår öppning av paketet.

Jag och mitt älskade hjärta har "after dagis" 🙂

Vi öppnar paket och steker köttbullar och lyssnar på bra musik på radion. Lovely! Och en klar kontrast till de "after work"  jag alltid var på då jag bodde i Stockholm. Då var det "Tures" som gällde och en kall öl.. det enda som är likt idag är musiken! 😉

TACK underbaraste Lotta för helt FANTASTISKT fina presenter.!! Prinsesse tröjan är ju bara såååå "perfekt" och boken kommer bli en favorit, det vet jag, för min sessa ÄLSKAR sånna där bildböcker med material att ta på 🙂 Och TACK för alla bilder, de var ju för söta då de badade…! Nu gjorde du vår dag darling! Puss! 🙂

P.S jag har tagit av mig jeansen och tagit på mig ett par andra…. aj, aj… vad de var onda.. annat var det förr, då var de världens skönaste.. Hmm.. Tiderna förändras 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Nu har vi “after dagis” här.”

 1. Jenny says:

  Godeftermiddag på Er! Snälla du, jag behöver din hjälp… Du hade shoppat rumsdoft och ljus från vad jag tror var Yankee candle, och var doften cotton något?? Och doftljusen vilken doft hade dom??? Snälla hjälp mig med detta…. Har hittat märket Yankee candle på en sida som heter fridasgard.se
  Härliga soliga fredagshälsningar från mig… / Jenny

 2. AnnaStina says:

  Det du ska beställa är mycket riktigt Yankee Candle och doften heter “Clean Cotton”!:) Beställ både ljus och spray, de är UNDERBARA! 🙂 Jag fick höra att de har super snabb leverans från den butiken så du beställer från helt rätt ställe. Happy shopping!! Kramar! 🙂

 3. Jenny says:

  Tusen tack snälla du!

 4. L8 says:

  Hej sötaste sessor! Äntligen har paketet kommit fram, blev lite orolig att det kommit bort! Nu skulle vi ha varit närmare varandra så hade vi haft after dagis ihop..:) Jag och Vincent myser oxå, har varit och handlat gosaker till oss på hallen, Christer har åkt på älg jakt. Han blir borta 1 vecka så känner ni för lite Stockholm vet ni vart vi finns… Ha en underbar fortsättning på denna fredag!!! pussiluss från oss till er:)

 5. AnnaStina says:

  L8 – min FANTASTISKA vänn!! 🙂
  Nu blir jag SÅ glad! 🙂 KUL att du skrivit ett inlägg! 🙂 Jag tänkte jag skulle ringa dig och tacka men så såg jag att du skrivit här så då tänkte jag att jag ringer dig till veckan. Vi har tyvärr inte fått post på 1 vecka p.g.a. detta dumma fasadarbetet så det var därför det kom fram senare. Paketet var som sagt UNDERBART! och jag kan berätta att boken redan är sessans favorit! 🙂 Varje dag när hon äter så bläddrar vi i den och pekar på bilderna! 🙂 Och vet du vad hon gjorde när hon såg fotona på henne & Vincent? Hon PUSSADE fotot!!! 🙂 She´s in looove 😉 Gud vad mysigt det hade varit att komma och besöka er snart.. jag saknar dig och jag saknar Stockholm.. Hoppas att du och din lilla dagisprins har haft en underbart härlig weekend. Jag ringer dig imorgon darling! Puss & Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *