Nu har vi kommit hem!

Allmänt

168397-1003
Här är jag & mitt hjärta på lagret till JIG´s internetbutik http://www.basketballshop.com Brevid lagret har han även en butik som man besöka, den har öppet må-lö varje vecka.

När vi checkat ut på hotellet så åkte vi raka vägen till JIG´s butik för att göra honom sällskap då han jobbbade samt för att jag skulle få se butiken. Han öppnade nämligen en fysisk butik för en tid sedan och den hade jag inte sett. Det var jätte kul att se in i "hans värld" idag! Eftersom hans företag är i Göteborg så blir det inte så ofta vi är där tyvärr. JIG däremot är där nästan varje vecka.

Planen var att vi skulle en tur till Liseberg idag men vi prioriterade "mat shopping" och att resa hem i OK tid istället och det är jag glad för eftersom vi ändå inte var hemma här förren vid kl. 22. Sen är det ju en LYX  utan like att få gå och shoppa på ICA i Sverige! Man förstår inte hur BRA!! man har det i Sverige förrän man flyttar till…. Norge. 😉 Här finns varken fil, limpa, smaksatt creme fraishe, lövbiff (jo, ibland på vissa butiker men absolut inte överallt.), köttbullar (endast på IKEA), prinskorvar mm mm så gissa om jag NJUTER då jag går och plockar ner de svenska godsakerna i min kundvagn! 🙂

Mitt hjärta somnade nyss och själv är jag super trött så det blir inte så mycket bloggande på mig nu. Bara liiite. Jag kan sammanfatta vår Göteborgs weekend med ett ord….

… UNDERBAR!! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Nu har vi kommit hem!”

 1. Prinsess Jessica says:

  Vännen,
  Jag håller fullständigt med dig när det gäller att lyxshoppa i svenska matbutiker. Jag har fortfarande inte vant mig vid norsk mat efter 10 år !
  Nu ska jag strax gå och sussa. Imorgon är det en STOR dag för oss. Sessan ska börja i Barnepark och du vet ju vad jag känner inför det ….
  Dröm sött söta vän !!
  Nattis kram 🙂

 2. AnnaStina says:

  Min underbaraste prinsesse vän!
  Är det imorgon den stora dagen är? Då lovar jag att jag ska tänka EXTRA MYCKET på dig hela dagen lång vännen!! Det kommer helt säkert att gå hur bra som helst men jag förstår dina känslor 110%.! Det blir en STOR dag i ditt och Jolinas liv och jag ser fram emot att höra allt om dagen. Nu måste jag också skynda i säng. Men du, jag SAKNADE dig och lilla sessan i Göteborg.. 🙁 sist jag var där var ju då vi var på NK och fikade, har faktiskt inte varit där sedan då. Så – när jag gick förbi stället där vi satt så tänkte jag på er!! Sov nu så jätte gott söta så att du är pigg på er stora dag! LYCKA TILL!!! Kramisar! 🙂

 3. Hilde says:

  Kul butikk!!
  Og hva er egentlig fil og limpa? Er ikke fil fløte tro?
  Spiser ikke løvbiff og er heller ikke så glad i kjøttboller, men det finnes da overalt det tror jeg. De har ihvertfall på Rema osv også, og ihvertfall på større butikker.
  Du burde sjekke ut Prior sine kyllingkjøttboller, de er namnam:-)
  Men enig i at det er noe spesiellt med å handle den maten man er vant til, og vi normenn ser jo når vi er utenlandt at vi ikke akkurat er borskjemt med stor utvalg:-)

 4. AnnaStina says:

  Hmm.. inte helt enkelt att förklara fil.. det är typ en “yoghurt”, men ändå inte.. 🙂 Man äter det sammen med flingor.
  Det är absolut inte fløte, det heter “grädde” på svenska 🙂 Limpa är ett bröd som är hur gott som helst.! 🙂 Lövbiff finns som sagt i vissa butiker här men absolut inte i alla. Och jag måste säga att jag tycker att de svenska köttbullarna är de bästa 🙂 Men IKEA har också underbart goda! 🙂 Och det är som du skriver, utvalet är SÅÅ mycket större i svenska matbutiker och därför är det en lyx att shoppa hemma i Sverige! 🙂 Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *