Nu kickar vi igång julen!


Rött? Rosa? Vitt? Lila? det finns många färger att välja på till jul. Jag hade endast VITT pynt i många år, sen blev det rosa jul i min singel-lägenhet och sen blev jag plötsligt super klassisk med rött men sedan Johanna kom så dras jag mot det rosa / lila igen så vi får se vilken färg det blir i år? 😉

Efter en eftermiddag fylld av sommarkänningar, bikinis, sandaler och ljusa färger så fick jag akut lust att kicka igång JULEN så att vi hinner njuta den innan sommaren knackar på dörren igen. Ja, i alla fall ute i butikerna 😉

Så – idag är det “julpremiär” här hos Gizmolina och fr.o.m. nu bjuder jag på julinspiration varje dag för det är ju trots allt bara 9 veckor kvar så det gäller att njuta det till MAX! 🙂


Jag älskar dessa zink hus från Walther & Co och de fungerar utmärkt året runt. Till jul pytar jag mina med vackra band och en grankvist och vips! så blir de “juliga”.

Jag kom nyss hem med 3st goodiebags + 1st trött dagistjej och nu pågår Fem myror är fler än fyra elefanter på en TV och Förkväll på den andra. Ni kan ju gissa vem av oss som ser vad? 😉  Det är dags för middags-fix och sen ska jag försöka smita ut på ett till press-event som jag nyss fick en inbjudan till…

TrEvLiG kVäLl! 🙂

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Nu kickar vi igång julen!”

 1. BLONDETTY says:

  Fint! Längtar efter att få julpynta huset!
  http://blondetty.blogspot.com/

 2. Helena says:

  Åh, härligt! Lika bra att njuta av julen och allt som hör därtill, för vips så kommer den och sen när julhelgerna är över så undrar jag likadant varje år; varför börjar jag inte tidigare, så man hinner njuta och planera??

  Ser fram emot gizmolinas jul!!!

  Tack för en super mysig blogg som ger mig en glädje-kick varje dag!

 3. Minna says:

  Helt rätt att kicka igång julen nu:-) Jag börjar också se fram emot julen och allt mysigt som hör till. Läser din blogg varje dag, and I love it!

 4. Fru Bull says:

  Hei!

  Vet du hvor en får kjøpt disse zink husene i Oslo?
  Tusen takk for en fantastisk blogg, lar meg inspirere hver dag!

 5. Hanna says:

  Å jag äälskar julen och tycker precis som du – man ska börja njuta o planera i tid, annars är den alltför kort! Jag brukar invänta min födelsedag 31okt, men sen får det gärna börjas med julförberedelser! Ser framemot julinspiration hos dig, du brukar vara bra på det! Kram/Hanna

 6. Anonymous says:

  Julen är ju ett steg närmre men idag sålde dom SEMLOR på Konsum!!!!

 7. Johanna says:

  Åh va härligt att du ska börja visa lite julinspiration i din blogg för jag älskar nämligen julen! Har redan börjat planera hur jag ska pynta i år. Tack för en underbar blogg med massa inspiration, har läst den i över 1 år nu men aldrig kommenterat men nu kände jag att det var dags. 🙂 Kram/Johanna

 8. Solveig says:

  Herlig med start på julen nå, enig med deg at den må nytes til det fulle!
  Jeg koser meg sånn med din blogg, lar meg virkelig inspirere!

 9. Wenche says:

  GLEEEDER meg til Gizmolinas-jul:)))
  I gåt så jeg (igjen) på bilder av ditt julehus;) I år blir det likedanne juletrelys hos oss også!!
  Din nydelige hvite adventslysestake, vet du om det er mulig å få kjøpt likedan/lignende? Og i tilfelle hvor??

  Har forresten allerede kjøpt pepperkaker og julebrus, til stor glede for ungene:) Men de varte ikke særlig lenge akkurat, hehe;)

 10. Linda says:

  Jag har också startat julen här hemma! Idag köpte vi hem första julmusten för säsongen, gott!!

 11. Ingunn says:

  Hei! Jeg er en av de tre vinnerene som vant gavekort på Kapp Ahl, og nå har jeg vært der og fått tak i så mye fint! Til og med julegaver fra kolleksjonen! Smykkene var jo også så vakre 🙂 Hilsen en veldig happy happy happy vintage girl!! =)

 12. Frk Ligaard says:

  Så deilig med litt jul!
  Synd du ikke rakk å komme på Slettvoll i kveld. Jeg fikk møte dronningen selv…

 13. janine says:

  Julen är mysig!=)

 14. Marte says:

  Ååå! Gleder meg SÅNN til juleinspirasjon fra deg! Elsker julen:)

 15. Kristine says:

  Gleder meg til jul og juleforberedelsene/adventstiden! Har alt bladd i gamle interiør blad jul. gleder meg til å se om det blir avdentskalender på J og hvoerdan den ser ut!! Klem

 16. Kristine says:

  Gleder meg til jul og juleforberedelsene/adventstiden! Har alt bladd i gamle interiør blad jul. gleder meg til å se om det blir avdentskalender på J og hvoerdan den ser ut!! Klem

 17. är du en riktig jul människa? jag själv älskar jul:)

 18. Ha ha, tror att var och varannan inredningstokig bloggar om julen idag 🙂 Så också jag… De där zinkhusen är jag helt såld på men vart kan man finna dem i Sverige ?! Har letat förgäves…
  Kram på dig finaste AnnaStina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *