NU KÖÖÖÖÖR VI….!

Utanför vårt hotell i Köpenhamn (då vi var där i påsk) så hade de en stor tavla som räknade ner till ESC och i kväll är det dags. 

Herregud, jag höll på att missa att Eurovision Song Contest kickar igång i kväll med sin 1:a semifinal! Kl.21.00. Och Sverige går på som # 4. Nu är jag tyvärr inget stort fan av Sanna Nielsen men jag hoppas så klart att Sverige går vidare.  Har du hört de andra bidragen? Hittat någon favorit? Den enda andra låten jag hört är Norges och den är låååångt ifrån min smak (tyvärr) men på svenska inför ESC programmet på SVT så var den allas favorit…. Så ja, detta blir spännande!

Jag uppdaterar här under kvällen så häng med! 🙂

P.S ladda telefon Jonas.

Uppdatering 1: Ok, jag gillar inte låten eller Sanna men shit den lät väldigt b.r.a.! så bra att den är bäst so far i kväll. Sen var det ju lite festligt att tjejen i Latvias bidrag hade på sig min klänning från Lindex:

Älskar färgmixen och ser verkligen fram emot att trippa runt i den i sommar! (399 nok).

Uppdatering 2:  På riktigt… jag dör så många dåliga bidrag…zzz… Saknar Alcazar… och förstår inte hur det kan vara såååå många ballader med på en och samma gång?  Men bra för Sanna!   för hon går heeelt säkert vidare!  (och om det är lika dåliga bidrag i semi 2 på torsdag så tror jag ta mig sjutton att hon kan gå och vinna….)  Om det inte vore för att jag smsar med bästa Jonas så hade jag helt säkert somnat precis som både Johanna och Gucci gjort…zzz…

Uppdatering 3: Så där ja, Sverige är vidare till final på lördag. Det var ju för väl!

Nu säger jag tack för idag och god natt! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “NU KÖÖÖÖÖR VI….!”

 1. Titti says:

  Iår har jag inte hört något innan…..är inte heller något större fan av Sanna men hoppas det går bra.
  Hör precis Danmarks vinnarlåt förra året….den gillar jag verkligen.
  Lite långrandigt blir det nog…..
  Kram Titti

 2. Cessan says:

  Jag höll också på att glömma ESC!! Jag bara älskar Danmarks bidrag Cliche’ Love Song!! En låt som man bara blir sååå himla glad av 🙂
  Trevlig kväll!! Kram! ❤️

 3. Titti says:

  Det var verkligen sövande långsamt…..satt vid datorn och Nederländernas bidrag fastnade….
  Kul att Sanna gick vidare!
  Kram Titti-Umeå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *