NU KÖÖÖÖÖR VI !!!

Fick precis en mms av min gala vän Jonas, han har ett helt vardagsrum fyllt av killar i kväll. Själv har jag sällskap av en sovande Gucci och en super trött liten J som ligger under täcket på soffan och väntar på att din favooooorit Sean Banan ska sjunga eller ops, hon somnade precis… lilla älskade hjärtat mitt…zzz… hon var sååå trött i kväll och det var inte så konstigt eftersom jag ankom Oslo så sent i går .

Hur som helst, Mello är igång och ni får bli mitt sällskap så jag uppdaterar vad jag tycker om varje låt här så får ni gärna skriva vad ni tycker under kvällen !  So far tycker jag att  Danny är bäst som brandmann 😉

1.Ulrik munter är ju söt, lite Justin Bieber över honom… kan gå långt i kväll.. 2. Jag gillar David Lindgren hur mycket som helst men alltså tyvärr, tyvärr, tyvärr så tycker jag inte att låten är tillräckligt stark för att vinna. Men jag dansar GÄRNA till den. Me like !!!   3.  State of Drama – herregud, jag kommer inte ens ihåg låten….?   4.  Gillar Antons låt. Vill dansa till den också !!! men vinnare? nej tyvärr inte …   5. Louise Hoffstens låt är för seg för mig men tror hon kan vara lite farlig….  6. Alltså nej. För mycket eld för mig… men BRA låten är med så att vi fick se Danny… 😉  7. nej men ta BORT Ravaillacz. Jag kan inte ens se humorn i den låten.

Uppdatering 1: Säga vad man vill om Sean Banan men alltså utan honom hade kvällen i.n.t.e varit lika glad & festlig !  och nej, jag menar absolut inte att han ska vinna, men partystämning skapar han i alla fall !!! Jag säger bara: mer confetti !  och mera dans ! 😉

Uppdatering 2: Robin kan vara en vinnare i kväll…. bra låt.

Uppdatering 3: This is the winner !  Y.o.h.i.o. BRA lot, och extremt cool kille.

Önskar dig en hur f.e.s.t.l.i.g. kväll som helst !!!

och ja, mitt stalltips om Yohio som vinnare står kvar, men den där Robin har nog stora chanser han också.

Uppdatering kl. 22.17: Ja, vad var det jag sa ? 😉

Men ! jag tycker att det är helt F.E.L. att en internationell jury ska få avgöra vilken låt som vinner. Sverige ville ha Yohio som vinnare och då borde Sverige fått det !   Håller du inte med ?

Tack för i kväll och godnatt sweeties! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “NU KÖÖÖÖÖR VI !!!”

 1. T says:

  Så kul med uppdateringar från dig! 😀

  Vad tyckte du om Swedish House Wives? Jag tyckte de var bäst…

  • gizmolina says:

   Kul att du gillar mina uppdateringar ! Jag tyckte inte deras låt var så stark tyvärr… men jag gillar Pernilla ! I kväll tycker jag att Carola var bäst ! 😉 Kram !

 2. Ditte says:

  Ganska mediokert startfält. Halvtirst! Och Robin som vann; helt ok. Men inte var det så klart…
  Och vem minns honom eller någon annan av deltagarna om fem år. Annat med ABBA, Carola, Tommy Körberg, Charlotte Perelli m.fl… De har det lilla extra…..Ja, mycket extra….
  But “Time goes by”…

 3. Titti says:

  Min favorit vann…gillar låten.
  Friends Arena så stor…kändes som vi knappt såg scenen där uppe på läktaren. Lite oglamorös!
  Ca. 25 min. att gå till vårt hotell eller om du ska in till stan med tunnelbanan…
  Toppen att få se-höra Carola.
  Kram Titti

 4. Jonas says:

  Det var bara dig vi saknade igår, du hade varit en perfekt galatjej i sällskapet ,)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *