NU KÖR VI!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Morning darlings!

Tisdag idag och det betyder denna termins 1:a jazzballett musikal för Johanna och hon längtar verkligen! Men, på morgon var det ett gäng bamser som blev med henne till skolan för de ska vaccineras och hon gruvar sig så klart till sprutan men det hjälpte att hon fick ta med något att kramas med undertiden och det passar ju perfekt idag då det är  k.r.a.m.e.n.s.d.a.g.!

Och vet ni, jag har precis gett mig själv en stooor spark i baken för nu jäklar ska här tas tag i ett helt gäng med riktigt jobbiga saker. Ja, exakt, jag sitter tyvärr kvar i en mindre bekväm situasjon men det att januari snart går mot sitt slut peppar mig för jag tänker i.n.t.e. starta årets 2:a månad med lika obekväma känslor. Så nu ska listor skrivas, prioriteringar göras och sen: a.c.t.i.o.n. !  Tänk på det du också att allt det där som du såg framför dig att du ska få gjort i 2014 kan inte vänta…tiden tickar och månader passerar så: just do it! Men jag veeeeet att det inte är lätt så detta är lika mycket pepp till dig som till mig!

Herregud så snygg hon är Kate Moss och hennes bilder för Playboy är ju bara fantastiska.

Och eftersom det är k.r.a.m.e.n.s.d.a.g. idag så vill jag passa på att skicka en stor varm kram till min älskade mamma. Vad hade jag gjort utan henne?

Nej nu köööör vi girls!

This is the day! 🙂

LoVe, pEaCe & PePp!!!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “NU KÖR VI!”

 1. Solveig says:

  Heia deg!! Klem☀️

 2. Titti says:

  “Kul o tjusig” bild.
  Befinner mig på ett hotell nära flygplatsen i Bangkok…..tyvärr törs vi inte bo på det hotell vi tänkt oss….
  Sent imorgonkväll lyfter vi norrut.
  Peppande Kramar Titti

  • gizmolina says:

   Uff, är det så pass oroligt där nu? Vad tokiga de är… och klokt av er att bo där ni känner er trygga ! Trevlig resa!!! & T.A.C.K. för peppande kramar Titti. De värmer!

   Njut din dag! Kram!

 3. Camilla says:

  Heia heia, det går sikkert bra og er såå herlig når det er overstått 🙂 MÅ bestille time til legen for den derre undersøkelsen, og har utsatt det i altfor mange år! Takk for pepp til det:) Stor Klem

  • gizmolina says:

   Åh så fantastiskt att jag, mitt i allt mitt tråkiga, har lyckats peppa dig att ta tag i något du utsatt i många år Camilla! Det lyser upp min dag! 🙂 Och jag skickar både pepp och goda tankar inför din undersøkelse…

   Önskar dig den bästa dagen! Klem!

 4. Josefine says:

  Massa kärlek!! <3 Mammor är underbara.

  KRAMAR

 5. Susanne says:

  Tack for motivationen! Listan ar gjord och jag ocksa vill ta tag i saker nu, inte skjuta pa det jobbiga till februari! Kram och tack for bra blogg. Susanne

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för härlig feedback Susanne! 🙂 Och massa pepp till dig som fixat listan! Nu är det bara att köra så att du kan stryka en sak efter den andra… !

   Önskar dig fina dagar! Klem!

 6. Annette says:

  Lykke til, dette klarer du!!
  Veldig god innstilling, bare sett i gang, det er ofte halve jobben!
  Takk for all pepp du gir oss, du er fantastisk, og fortjener all lykke i verden!
  Bare pga anbefalingen din av Style Interiør har jeg kjøpt bladet i dag, og gleder meg sånn til å krype opp i sofaen med det i kveld 🙂

  Du er best!! Klem

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner TACK för otroligt fina ord Annette! Jag blir rörd då jag läser det fina du skriver…. och jag hoppas verkligen också att jag ska komma mig igenom detta… Och så kul att du shoppade magasinet! Hoppas att du tyckte om det ?

   Önskar dig en fantastisk vecka! Klem!

 7. Therese says:

  Kram till dig

 8. Mirva says:

  (((((((((( styrkekram ))))))))))

  Ps. Jag har också precis fattat ett viktigt och jobbigt beslut och nu efteråt…känns det TOPPEN! Kom ihåg att solen finns alltid bakom molnen!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för strkekram och pepp Mirva! 🙂 Och grattis till att du tagit ett beslut som du känner är rätt för dig. Hoppas att det leder till glädje och lycka… !

   Njut dina dagar! Kram!

 9. Monica says:

  Stora kramar o pepp till dig, du sprider så mycket glädje o energi i din blogg ❤️ Hoppas att allt ordnar sig!

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fantastisk feedback Monica! 🙂 Jag hoppas också att det ordnar sig…

   Önskar dig dagar fyllda av lycka! Kram!

 10. SpenatMamman says:

  Åh- hoppas din lista blir klar och färdigcheckad snart så du kan rulla vidare!
  Sj blev jag pepp på att göra en lista med förändringar jag vill se- inga stora saker men ändå!

  Be the change you wish to see!

  Nattakram!

  • gizmolina says:

   Åh så härlig kommentar! T.A.C.K. SpenatMamman! 🙂 Jag önskar inget hellre än att kunna rulla vidare… så nu peppade du mig att jobba på här…

   Lycka till med din egen lista !!! och jag önskar dig solsken, glädje och glittriga dagar ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *