NU KÖR VI P.Å.S.K. !

Casa Gizmolina Påsk interiör & tips!

Är det någon mer än jag som är super pepppåsken? Jag är SÅ klar för att påskpynta hela hemmet nu och i veckan händer det. Ska bära upp allt pynt från källare idag och sen kör vi… !  Och för att friska upp minnet om hur jag pyntade förra året så dök jag ner i mitt härliga bloggarkiv (som verkligen är en skatt att ha!) och där hittade jag bl.a. dessa inspirerande bilder som jag kommer att utgå ifrån även i år.

Och när man talar om trollen  påsken så ringde precis Jetpak och berättade att jag får en leverans på dörren i kväll… Det är super fina påsk-details som jag beställde online en kväll i Phuket.. Åh det blir lite julafton då leveransen kommer (perfekt att jag har julgranarna kvar på gården, får dansa ett varv runt de, ha, ha), älskar paket! och det jag beställt kommer att göra det där lilla xtra här hemma i påsk! 🙂

Jag hittade ingen fin påskkrans i butiken förra året så jag slängde ihop den här själv. Utgick från en sån där “tom” krans från Blomserlandet också byggde jag på med en ägg-krans från Åhléns i mitten + murgröna girland som jag snurrade fast. 

Här hade tyvärr inte kransen kommit upp ännu men alltså se så LITE snö !! jag kan nästan inte tro det… såååå stor skillnad mot hur det ser ut här hemma idag.  (okej att påsken var lite senare förra åren men ändå…).  Påskris är så tacksamt att pynta med vid entrén och påskliljor gör det där lilla extra.. 

Och ute på terrassen… jag skulle få skotta non stop i en vecka och ändå skulle det inte se ut så här. Ha, ha. Även här pyntade jag med påskris, kostar inte mycket och skapar direkt fin stämning! 

Inne i ljusgården körde jag på med påskliljor + pelargoner, en riktigt vårlig & fräsch kombo tycker jag. Och den där stora påskharen, den hittade jag hos NK i Stockholm.

Jag kryddade dukningarna med choklad från Lindt (såg att de kommit med sååå fina news i år när jag var inom Åhléns) och ägg ljus också snitt påskliljor i vaser. Inte så mycket mer som ska till… ! 

De fina “ägg-skålarna” som chokladkaninerna står i hittade jag hos Ö&B förra året. Och ägg-ljusen de köpte jag ett helt gäng med igår ute på Coop. De har även fått in super fina stora påskägg – ett tips! 

Och till barnen såg dukningen ut så här. Älskar bokstavskex, använder de sååå ofta till bordsplacering då vi bjuder hem gäster. Sen är gul/vita sugrör en sån där enkel liten påsk-detalj… ! 

Så här såg det ut vår sista påsk i lägenheten i Oslo. De här papirtallrikarna har jag kört på i flera år (de kommer från Meri Meri, i Oslo säljs deras ting hos bl.a. Sprell & Bolina).

Tillbaka till förra påsken i LLA… så här dukade jag till hjärtat på en familjemiddag… Påskliljor skapar verkligen påsk-stämning på ett-tu-tre! 

 

Hoppas att mitt bildregn inspirerar! och du, de har fått in de super söta påsk-choklad-kalendrarna hos Lagerhaus nu. Butikschefen ringde mig hela vägen till Thailand när de kommit in så jag var där och hämtade de hon varit snäll och lagt undan till mig idag (ville inte riskera att bli utan så hade lämnat mitt tfn.nr…). Ska visa bild av de senare.

 

Nu pågår playdate här hemma och jag ska såg precis att vi kickade igång påskpysslet exakt den här dagen för 1 år sedan. I år kör vi igång det till helgen då vi får besök av bästa vänner från Oslo. Åh som vi längtar!

 

Njut din dag vidare!  🙂

 

Kategori: Casa Gizmolina, Påsk interiör & tips! | 7 Comments

7 responses to “NU KÖR VI P.Å.S.K. !”

 1. Kerstin says:

  älskar din krans…jättefin

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så fantastiskt fint! Påsken är ju verkligen underbar med alla färgerna!

 3. Ida says:

  Så herlige bilder! Gi meg vår nå 🙂

 4. Frida says:

  Gud vad pepp jag blir på påsk nu, tack för din inspiration!

  Kram

 5. Deseree says:

  Välkommen hem och tack för lite påskinspo. Själv ska jag va ledig hela påsken för första gången på länge tack vare jag bytt jobb så jag ska ha lite extra påskmys i år.

 6. Sara says:

  Åh vad härligt. älskar också påsken. Finare färger och man får umgås med vem man vill 🙂
  vad har du för tips inför påsk? Vad är det för fint du handlat?

  Sedan undrar jag också var dina fina tunikor är ifrån? och den fina väskan med ananasar?
  Tipsa gärna var du hittar allt fint 🙂

  Vad det gäller kommentarer om ledighet etc tänker jag att varje familj gör som de vill.Vad de tror blir bäst för sina barn.Punkt. Låt inte trista kommentarer minska ditt bloggflow.

  Kram

 7. Lena says:

  Fiiiiint !! Älskar precis ALLT med detta inlägget !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *