Nu myser vi hemma.

Allmänt

168397-1190
Här är jag och min lilla darling nyss ute på gården på väg in. Mina nya byxor är de skönaste!

Nu har mitt hjärta precis fått sin kvällmat och nu pågår lek här. Vi kom oss inte ut förren vid kl. 16 och då hade vi en jätte mysig tur ner till "Høyer" där vi besökte min bästa vän Petter idag IGEN! Och när vi kom dit så var en annan av mina bästisar där, nämligen Kjersti! Det var en glad överaskning! 🙂

Ska mysa med min lilla älskling nu, skriver mer då hon har somnat.

Hoppas att du har en riktigt mysig, festlig, rolig & lycklig kväll! 🙂

P.S galet KUL att ni är så många som har de där sockarna nu, de är bara såå mysiga! Ni får tänka på "Gizmolinas" när ni har på er dom 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Nu myser vi hemma.”

 1. Hej vännen!Har ätit middag, sitter med ett glas vin och väntar på att Idol ska börja. Tårtis sover sedan en kvart tillbaka, regnet öser ner, ch jag har inget smågodis! Har mailat dig. Ha det gott ikväll!*Kram*

 2. Emma says:

  Vart i Sverige kan man köpa dem jeansen? Verkligen snygga.

 3. Emelie says:

  Önskar dig och dina kära en mysig helg!!
  Tack för att du lyst upp ännu vecka i mitt liv =)
  Kram
  P.S Ursnygga byxor du köpt!!! ; )

 4. AnnaStina says:

  Madeleine Gbg-
  Sounds lovely! 🙂 TACK så jätte mycket för ditt mejl. Och vilka FINA Thailand bilder du lagt upp på din blogg 🙂 Nu längtar jag ännu mer till jag ska dit..! Hoppas din kväll är jätte mysig och att du och din familj får en lovely weekend! Kram! 🙂
  Emma-
  Tyvärr så
  har jag ingen aning om var jeansen finns i Sverige? men det kan jag ta reda på via deras agentur här i Norge om du vill?! 🙂 Misstänker att det är på tex NK de kan finnas.. Men som sagt, jag kan kolla! Kram 🙂
  Emelie-
  Så underbart att höra att jag lyser upp! 🙂 Nu blev jag riktigt glad! 🙂 Tack!! Önskar dig också en underbart mysig helg! Och vad kul att du gillar byxorna, de är helt lovely att ha på sig. Kram! 🙂
  Tobias-
  Hoppas du också myser?! 🙂

 5. Emma says:

  Ja tack snälla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *