Nu närmar vi oss…!

Allmänt

168397-1366
"KK" är ett väldigt stort blad här i Norge med hur många läsare som helst. Det här är ett specialblad från dom.

Idag hittade jag det här bladet på Narvesen och det känns alltid lika tidigt när man ser de första "julsakerna". Men det var faktiskt i mitten av oktober som vi fick in julvarorna i min butik då jag hade den och jag hade alltid julskyltat klart till runt den 20:e oktober.  Så – vi närmar oss med stormsteg hur overkligt den än kan kännas en dag som denna! 🙂

Själv bara ÄLSKAR jag julen. Det är den bästa tiden på året och jag kan pynta "hurmycketsomhelst" så ni kommer att få ser mer än ett jul-tips på bloggen innan jultomten knackar på dörren. Det kan jag lova! 😉

Julen är ju den tid på året då vi är extra snälla mot varandra men man får inte glömma bort att vara snälla mot varandra året runt.

Tänk – om alla vore snälla mot varandra så skulle det inte finnas krig i världen. Och i så fall skulle min bästa vän Lottas mann vara hemma och inte i Afghanistan. Vännen – jag beundrar dig för att du är en sån super girl och en sån fantastisk fru som låter din mann "flyga fritt". You go girl!

Med detta tackar jag för idag och säger god natt och ser fram emot en ny dag med massa glädje imorgon! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Nu närmar vi oss…!”

 1. Emma says:

  Längtar också massa till julen. Och extra roligt nu när man har en bebis 🙂

 2. AnnaStina says:

  Ja, vi har en underbar tid framför oss! 🙂 Och precis som du skriver så blir det ju extra speciellt nu då man har en liten sötis. Jag kommer att packa ner hur mycket julpynt som helst i väskan till Thailand 😉 Njut tiden fram till jul! Kram! 🙂

 3. Louise says:

  Så fegt att helt enkelt radera allt om Kaninslakten istället för att ta tjuren vid hornen och förklara. Tala om fegt! Men det är klart, några negativa ord vill du väl inte höra om dig själv och ditt leverne. Suck!

 4. grombaben says:

  Åh! Jul! Jeg er et julemenneske. Blir så glad, så glad:) Var på Ikea sist uke i håp om at de hadde fått inn julen (så på en del svenskeblogger at de hadde fått inn jul der), men ikke i Oslo. Min sikreste juletegn så langt er klementiner, så godt! 🙂

  Ps. Skjønner godt at du sletter og ikke gidder å besvare kjipe kommentarer. Det er din blogg og du gjør som du vil! Jeg håper du fortsetter sånn som du gjør, din blogg gjør meg glad! 🙂

 5. Jill says:

  Som tur är lever vi i en fri och demokratisk värld där man får ha päls på sig om man vill. Jag har en som jag har ärvt av min mormor. Folk kan gärna uttala sig men att hålla på och försöka bestämma över andra är ju helt osannolikt. Bry dig inte Anna-Stina. Skriv på och må bra. Det är ju så att större delen av de som läser men inte kommenterar tycker om bloggen. Det är alltid de missnöjda som hör av sig. Som journlaist vet jag det. Du skulle inte tro alla brev man får. Just igår hade jag dessutom en stor genomströmning idioter på min blogg då ett två år gammalt inlägg där jag var kritiska mot deras agerande vid en fotbollsmatch uppmärksammats. En del var konstruktiv kritik men det mesta rena personangreppen kring mitt utseende och så lite hot på det. Det är bara att skaka av sig. Jag hoppas verkligen inte du låter dig påverkas av det här utan fortsätter din blogg i samma positiva stil.

 6. kimJ says:

  åhh ser fram imot julen 😀 En liten fråga vad äter du när du känner suget efter något gott? Kram KimJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *