Nu ska här mysas!

Allmänt


Vacker mor & dotter bild av Paul Costello.

Jag & Johanna har varit ensamna hemma i kväll och Johanna har varit övertrött efter all lek på dagis så hon har inte kunnat somna. Först gick hon upp för att bajsa och sen , när hon la sig igen så kräktes hon över hela sängen…. mitt stackars lilla hjärta…  Men till slut somnade hon sött till "Lilla gumman" boken som är den stora favoriten om dagen ! 🙂

Nu ska jag mysa med Bonde söker fru på svenska TV4 och med middag för jag är såå hungrig (fick aldrig fixat maten pga omständigheterna så Johanna fick en enklare middag idag).

Önskar dig en super mysig kväll ! 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Nu ska här mysas!”

 1. AnnaKarin says:

  stackars lilla Sessan. Hoppas så hon är bra i morgon.

  Jag måste bara fråga dig, visst har du pratat om att du skulle öppna en webshop eller är det jag som önskedrömmer?

  Jag är så förtjust i din klädstil och har väl en liknande stil men utan din touch. Jag är en tråkig klassiker som behöver lite edge och inspiration och det får jag av dig så det vore ju fantastiskt att kunna shoppa hos dig.

  Lycka till med allt och fortsätt blogga, du inspirerar en tråkbusinesssmåbarnsmamma i hamsterhjulet och ger mig en ljusglimt varje dag.

  kram

  A

 2. Emma says:

  OTROLIGT vackaer bild!

 3. Carina says:

  Vill bara skriva till dig och berätta att jag tycker du är en underbar mamma och en jättesöt tjej, så glad och mysig. Jag blir glad av din blogg, läser den dagligen. Ha så bra.. kramar från Carina.

 4. Anonymous says:

  Hei…

  Å så deilig å reise til Thailand nå da. Hvor lenge blir dere borte denne gang da? Du, Central Festival, er det bra butikker der, masse kopi ???

  Ha en fab kveld 🙂

 5. vickan says:

  hejhej! 🙂

  jag undrar en sak (a)

  vart skrev du din text i kodmallsgrejjen för att få den under din bild, du vet den dära "jag bor i oslo" och sånt 🙂 <3

  kram

 6. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på er underbara tjejer.

  Hoppas att ni har haft en bra Onsdag.Hoppas att prinssesan mår bra när hon vaknar i morgon.När åker ni jag är så nyfiken? Vi har höstlov jag och min lilla Emma.Ha en bra kväll.

  Kram på er.

  Madelene

 7. KarolinaN says:

  Inte kul med kräks, men det var väl bara och bita i kan jag tro! Hoppas det inte är magsjuka då? Den börjar ju härja på dagis under den här tiden på året… min äldsta åkte på det förra veckan men resten av fam. klarade sig:) Men sen har ju vissa barn lätt att "få upp" när de är "uppspelta". Hoppas iallafall att kvällen blev lugn och trevlig! Kram!

 8. Anna says:

  Åhh jag gillar också bonde söker fru 😀 haha

  Kolla gärna in min blogg alla! 😀 Skriver om min vardag som innehåller vänner, mode, shopping och fester! :)Skriver även om det mesta som faller mig in! 🙂

  aannapannas.blogg.se

 9. Nicole says:

  Hoppas du har det bra! Kram

 10. Nettisens says:

  Hoppas lilla Johanna kryar på sig och att du fick lite mat i magen…

  Nu ska jag också hoppa i säng…

  Massor av kramar till er båda från Nettisens

 11. Anonymous says:

  AnnaKarin-

  TUSEN tack snälla du för din fina kommentar! 🙂 Blev jätte glad nu!! 🙂 Och du blir kanske glad då jag berättar att du inte alls drömt för jag ska öppna en webshop snart ! 🙂 Planen är att starta upp den i februari och jag LÄNGTAR verkligen! Det blir en mix av kläder, accessoarer & inredníng och helt säkert lite barnkläder / saker också för det är ju så svårt att låta bli.. 😉 Jag önskar dig en underbar torsdag och TACK igen för allt fint du skriver ! Kram! 🙂

  Carina-

  Tusen miljoner TACK för fina ord söta du ! 🙂 Det var glada saker att höra en trött kväll som denna ! Kram! 🙂

  Anonym-

  Ja, det ska bli underbart att resa iväg snart! Vi planerar att bli en stund, men exakt hur länge vet jag inte just nu, ett jobb jag fått får avgöra.. Central Festival är ett shoppingcenter där du inte hittar en enda kopia. Bara "vanliga" butiker, bl.a. Zara ! 🙂 Kram! 🙂

  Vickan-

  Jag har tyvärr ingen aning om hur man gör sånt? så jag har fått hjälp. Ledsen att jag inte kan hjälpa dig. Kram ! 🙂

  Madelene-

  Å så härligt med höstlov! Hoppas att ni myser!? 🙂 Just nu vet jag faktiskt inte hur länge vi blir eller när vi reser för jag har fått ett jobb som gör att planerna plötsligt förändrats.. Ska berätta så fort jag vet själv ! 🙂 Önskar dig & Emma en underbar torsdag ! Kram ! 🙂

  KarolinaN-

  Tack för din trevliga kommentar! 🙂 Jag tror helt enkelt bara att hon fick i sig lite för mycket välling i kväll för hon var så övertrött att hon bara skulle ha mer och mer.. Så jag håller tummarna att det var så det var och inte någon dum magsjuka för sånt vill vi ju helst slippa 😉 HAPPY torsdag ! Kram! 🙂

  Nettisen-

  Tack snälla du! 🙂 Jag tror Johanna bara fick i sig lite för mycket välling i kväll, hoppas i alla fall att det var orsaken 🙂 Själv åt jag underbart god spaghetti & köttfärssås framför TVn. Mysigt ! 🙂 HAPPY torsdag ! Kram! 🙂

 12. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Det var så klart jag som svarade på alla kommentarerna. Men det förstod ni förhoppningsvis! 😉 Kram igen !

 13. Solina says:

  jätte vacker bild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *