Nu ska här städas !


Härlig inspiration från Pottery Barn. Väggbelysning gör verkligen otroligt mycket till rummer och jag önskar att jag kunde ha en sån där "skrivbordskrok" inne i vårt vardagsrum för då kunde jag sitta där och blogga.

Nej, nu ska det blir ordning på kontoret här hemma (jag vet att jag sa samma sak förra söndagen  men nu
är det allvar ! 😉 + att jag måste jag städa hela lägenheten  så att det blir fint till påsk.   Och  sen, när jag är klar, ska jag belöna mig själv med ett litet olivträd som ska placeras i fönstret på mitt kontor så nu kör jag. Tjohooo !


Måste peppa mig själv genom att intala mig att det är riktigt kul att städa 😉

Önskar dig den bästa söndagen och hoppas att solen skiner även hos dig ! 🙂 

P.S du missar väl inte tävlingen .

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Nu ska här städas !”

 1. Rebecka says:

  Tack för inspirationen. kanske med skall ta atg i saker här hemma nu…

  The city avsnitt på laptopen lockar också 😉

  Rebecka

 2. adelina says:

  härlig blogg 🙂

 3. Michelle says:

  Lycka till med städningen…

  Hoppas du får det fint i kontoret!!

  Tack för all din inspiration… Man blir glad när man läser din blogg och får drömma sig bort en stund!!

  Kram på dig

 4. vegas anropar norge hehe!

  härligt med all inspiration du alltid bjuder på i bloggen! På med hög musik så går nog städningen undan med! Jag vet att JIG inte är en stor del av bloggen men ja e lite nyfiken vilket yrke han har? jobbar han med med inredning? ha en happy söndag!

 5. Johanna says:

  Älskar din blogg !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *