Nu ska ni få höra..

Allmänt

168397-2105
Johanna leker med dagens adventskalender present, en liten mini maraccas. Jag tror absolut att hon tränar inför då hon ska vara med i Idol på den här sköna bilden på hotellrummet på morgon 🙂

…varför jag inte bloggat på heeela fredagen:  För att min dator inte mådde helt bra på morgon + för att jag faktiskt- helt ärligt – inte har haft tid. Den här dagen har nämligen bara "försvunnit" för vi har gjort så mycket kul! 🙂

Dagen startade med att jag & Johanna vaknade kl. 9 då JIG var på väg ut genom dörren till ett möte. Sen låg vi och myste länge i sängen och sen gick det " i ett" fram till vi kom oss ut runt 12 för det är verkligen inte helt lätt att fixa till sig när man har en sötnos som helst vill vara i knä hela tiden 😉

Johanna somnade bums i vagnen och jag mötte upp mamma & Hans på NK. Myste runt lite där innan vi lunchade på ett av mina favvo ställen: "Tures" (i Sturegallerian).

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Nu ska ni få höra..”

  1. Therese says:

    Vilket charmtroll 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *