Nu ska vi bada!

Allmänt

168397-1878

… så jag skriver och berättar mer om vår jätte mysiga eftermiddag när Johanna somnat 🙂

P.S jag vet att bilden är mörk men jag tyckte att den var så mysig ändå.. 🙂 tog den alldelens nyss och missade blixten..

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Nu ska vi bada!”

 1. sessan says:

  Jag tyckte kortet var stämnings fullt!!
  Kram

 2. Nanna says:

  Jättefin bild 🙂 Tänkte bara kolla om du har tips vart i Thailand man ska åka, du verkar ju älska Thailand vad jag förstått 🙂 Vi ska åka jorden runt om ca ett år och vi ska boka våran biljett snart, så lite tips vore nize…
  Kram

 3. josefine says:

  TUSEN TACK för idag tjejer, ni är FAB! Puss

 4. AnnaStina says:

  Sessan-
  Tack söta du! 🙂 Kram! 🙂 P.S hoppas allt går bra med er?
  Nanna-
  Wow, jorden runt? vilken otroligt cool sak att göra! 🙂 Ni kommer få uppleva SÅ mycket! Jag har inte rest runt i Thailand utan de gånger jag varit där har jag flygit raka vägen till en resort också har jag varit där till jag rest hem igen 🙂 För mina resor dit har bara gått ut på en sak: nämligen att SOFTA! 🙂 Men mina tips till er är att besöka Koh Samui för det är en UNDERBAR ö! också självklart Phuket! och då främst Kata & Kata Noi beach, de är mina favorit ställen där! 🙂 Sen får ni självklart inte missa shopping i Bangkok! Där bodde jag på Sheraton vid floden och de var hur fabulous som helst! 🙂 Lycka till med planeringen! Kram 🙂
  Josefine-
  TAAACK själv sötaste vännen!! 🙂 Jag är så glad över att vi fick mysa med er idag. Kramar! 🙂
  Angel-
  Tack snälla du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *