Nu ska working mama LYXA!

Allmänt

168397-1814
Svenska ELLE som JIG shoppade åt mig i Stockholm i måndags, och nya norska "Costume" som kom i brevlådan idag. Också en sån där gul påse med ni vet vad… 😉  som också kom med från Sverige i måndags.

Efter många långa jobbkvällar ska jag nu super LYXA! 🙂  Det innebär att jag ska ta på mig min sköna Juicy dress, tända massa ljus i vardagsrummet, hälla upp ett glas kallt vitt vin, hoppa upp i fotöljen och MYSA med blader och som pricken över i…. "Kina snacks"!

Johanna sover sött och JIG är iväg på årets första julbord så det blir jag och Gucci som myser i kväll.

Återkommer lite senare med bilder på dagens prinsesseshopping  🙂

Och just det ja – jag tänkte att ni kan få bestämma vad ett av morgondagens inlägg ska handla om? något speciellt ni vill veta? Ni får bestämma! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Nu ska working mama LYXA!”

 1. Hanna says:

  Å vilken härlig kväll! Jag skulle gärna se mer bilder av er fina lägenhet – eller kanske lite julkalendertips som du nämnt?

 2. Ha det så skönt i din juicy dress;)

 3. Anonymous says:

  gud vilket underbart tält riktigt ordentligt prinsessigt för lilla sessan din. följer ju din blogg varja dag innan jobbet och efter jobbet gud va din lilla johanna växer så underbart söt =)
  om man fick önska nå så är de ju aldrig fel att få se bilder från er fina lägenhet eller kanske lite julsaker du har som snart ska fram =) tack ialf för en underbar blogg u make me happy om man inte har den bäste dan så får man de ialf utav dig du är verkligen ett energi knippe och alltid så glad å possitiv.

 4. GILA says:

  mysigt med modemagasin och godis!

 5. angelica says:

  ojda namnet vart osynligt eller kanske bara lite trött =) dax för sängen angelica skulle de va från ialf

 6. Maria says:

  Tänkte ge dig ett lite tips på shopping som kanske skulle passa dig och din lilla prinsessa 🙂 http://www.formina.se de har supersöta pepparkaksformar med bla en prins och en prinsessa 🙂 Ha en bra Kväll!

 7. Yes, ledig från jobbet i vår, Thailand nästa, fick klartecken idag!

 8. Kina snacks kanske 😉 Nu ser jag dina bladder, mysigt! Kram!

 9. josefine says:

  hej!! fick sms o var då mitt uppe i strykande av skjortor o stædning av Es garderob ( snællt va=)) samtidigt kikade jag på Desperate o njøt! Hoppas du haft en mysig kvæll!
  sov søtt!!

 10. AnnaStina says:

  Hanna-
  Du får båda dina önskningar uppfyllda imorgon! 🙂 Önskar dig en FAB fredag! Kram 🙂
  Isabellas pappa-
  Thanx! jag hade det faktiskt så skönt i min juicy att jag somnade..zzz… 😉
  Angelica-
  TACK så jätte mycket snälla du för ditt trevliga inlägg! 🙂 Nu blev jag GLAD när jag läser att jag gör dig glad! 🙂 Som tack för att du skrivit så trevligt så uppfyller jag båda dina önskningar imorgon 🙂 Önskar dig en fabulous fredag! Kram 🙂
  Gila-
  Ja, den mixen är hur mysig som helst 🙂
  Maria-
  Tack snälla du för tipset! Vad söt du är som tänker på oss! 🙂 Önskar dig en underbar fredag! Kram 🙂
  Madeleine Gbg-
  Åååå så FANTASTISKT!!!! 🙂 Grattis! och jätte kul att ni också ska tillbringa våren i Thailand. Vem vet, vi kanske ses!? Kram! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Haha, you bet! 😉 Kram!
  Josefine-
  My god, vad snäll du är som städar hans garderob! JIG´s garderob skulle också behöva en genomgång.. och min egen också.. och Johannas.. Hmm.. en dag så! 😉 Jag sov bort kvällen så nu är jag som vanligt uppe sent. Hoppas du sover gott och eftersom du läser det här då du vaknat så hoppas jag att natten varit perfekt! Kram! 🙂

 11. madilene says:

  mode och shoppingtips är alltid kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *