Nu sover sessan.

Allmänt

168397-702
Den här bilden på hjärtats säng tog jag före hon var född…

Jag tror nästan inte att det är sant? men nu sover faktiskt min lilla älskade sessa sött i sin säng. Rekord tidigt!!! 🙂

Vi har super myst i kväll jag och min sessa. Hon satt i mitt knä på golvet och vi såg ett TV progr.  om Cirkus Scott och Johanna följde med stora ögon med alla hästar på tv´n.  Vi satt där helt tysta och bara tittade och mumsade på ostbågar (hon matade mig…)  och MYSTE i säkert 1 timma.   Livet är verkligen annorlunda med ett barn… FANTASTISKT! och annorlunda..! 🙂

Det är sååå LYXIGT att få kvällen för sig själv när hon somnat så nu ska jag börja med att äta middag och sen ska jag bara softa tror jag… Ska börja titta på hur inbjudningskorten till mitt hjärtas 1 års dag ska se ut också.. det är SÅ kul att göra fina kort! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Nu sover sessan.”

 1. Mamma till två små pojkar says:

  Vilken fin! Varifrån kommer de fina filtarna? Vad har ni tänkt att köpa för säng sen när hon har vuxit ur spjälsängen? Jag kan rekommendera danska BabyDan (www.babydan.dk) som gör helt underbara sängar. Vi har haft deras spjälsäng och så har vi en juniorsäng med trilla ej ur-bräda. Helt underbara!

 2. Viktoria says:

  Hej!
  Ni har så otroligt vakert hemma, jag älskar verkligen stilen! Jag får jätte mycket inspiration genom dina bilder som visar interiörbilder hemma hos er, så tack =) Ha en trevlig kväll!!

 3. Viktoria says:

  P.S Om vi får en prinsessa i framtiden kommer jag verkligen se till att hennes säng också blir så där prinsessfin =) Gillar allt rosa och Johannas tapet i hennes rum är Underbar!!

 4. AnnaStina says:

  Mamma till två små pojkar-
  Alla sängkläderna + filtarna är från Lexington 🙂 Jag har inte ens tänkt på vilken säng hon ska ha sen.. känns så långt borta.. Men jag surfade genast in på BabyDan och checkade. De har mycket fint! 🙂 Kom precis på att vi ju måste shoppa ny säng till henne till vår lägenhet i Thailand. Längtar till jag ska inreda hennes rum där! 🙂
  Viktoria-
  Tack snälla du! 🙂 Jag blir sååå GLAD när jag läser det du skriver! 🙂 Vad roligt att jag kan inspirera! 🙂 Tapeten på Johannas rum är från Ralph Lauren, den är jag SÅ glad över att jag köpte för den passar perfekt på hennes rum. 🙂 Sköt om dig så jätte mycket!
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *