NY DAG – NY FAS!

Allmänt

Måndagspepp!

Happy new week sweeties!

Tänk – i dag är första dagen på resten av vårt liv och det är verkligen upp till oss själva att skapa förändringar som leder oss mot våra drömmars mål.  Själv startar jag min första vardag utan lokalen i Vibesgate och känslan är både befriande och fantastiskt skön. Jag känner mig SÅ klar för detta!

Oslo bjuder på strålande sol och på morgon ska J´s klass sjunga för de som ska börja 1:a klass nästa år. Jag minns den dagen då vi var på besök på Urra för första gången som igår….det är en stor förändring att gå från dagis till skola och det känns helt overkligt att min J börjar 2:a klass till hösten men som hon gleder sig!  Tror det blir en skön känsla för henne att inte längre vara en av de yngsta på skolan.

Idag kliver jag in i en ny fas i livet. H.ä.r.l.i.g.t.

Nej, nu ska jag ta och fixa smoothie här.

Önskar dig en amazing dag!!!  🙂

P.S ni är många som frågat mig om mina skor efter att jag la upp den här bilden på instagram igår, tyvärr har märket nötts bort så jag vet inte var de kommer ifrån?  Märket var i alla fall helt okänt för mig… hittade dem på CC-vest här i Oslo förra sommaren.

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “NY DAG – NY FAS!”

  1. Camilla says:

    Fiint m bling-bling sandaler:) Har du fått ny balenciaga i HAPPY farge?;) Superkul er den. Klem

    • gizmolina says:

      Thanx! bling-bling kryddar dagarna! 🙂 Och ja, fick väskan i present häromdagen och är verkligen kär i den….. Njut din kväll ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *