Ny dag, nya möjligheter!

Allmänt

Vid 8 vaknade vi och nu har jag precis lyckats städa lite mer på kontoret för hjärtat kröp omgående in dit för att leka med "Hello Kitty lådan". Men nu måste jag verkligen hoppa i duschen för snart kommer – till min stora glädje – vår städerska och då tänkte jag ta en morgontur med hjärtat i regnet så hon får jobba ifred 🙂

På dagens agenda står nagel-fix och dejt med Kjersti. Också ska jag shoppa ballonger till min väns bröllop uppe i Luleå på lördag och varje gång jag går in i ballong butiken blir jag GLAD!!! 🙂 Kan inte förstå varför det inte finns en sån butik i tex Stockholm? Den heter "balloon Company" och de selger hur mycket fina ballonger som helst. Man kan beställa en ballong bukett med bud som en variation till blombud, hur läckert som helst! 🙂

Du kan se bilder här :  http://www.theballooncompany.com  klicka på "ballong buketter" så får ni se exempel på det jag skriver om.

Måste köpa Luleå resan idag också ska jag ringa Ving och se om vi kan komma oss till Mallorca och njuta sol och en balkong som inte är inpackad i plast.. Vore lovely!

Se dagen som en möjlighet att göra något kul på ! 🙂 för den kommer aldrig tillbaka… dagen alltså…

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Ny dag, nya möjligheter!”

 1. grombaben says:

  Hørtes ut som en deilig dag med reise – og ballongbestilling. Ha en strålende fin dag i regnet! =)

 2. AnnaStina says:

  ja, det här tror jag blir en skön dag! 🙂 Tyvärr ser jag ju inte vilket väder det är? men det är skönt att veta att det regnar där ute för då blir “inne dagen” så mycket mysigare 🙂 Önskar dig också en strålande dag!
  Kram! 🙂

 3. Annicken says:

  Enig med deg AnnaStina-“The Ballon Company” er toppen! ;o)
  Må bare si at jeg virkelig elsker bloggen din. Kom over den igjennom din veninne Josefines blogg for et par mnd. siden,og etter det har jeg bare måtte følge med på deg og din lille prinsesses hverdag.Du har så herlige, fargerike og glade bilder i bloggen, som lyser opp type regnværsdager som vi har i dag. Dessuten er de utallige pene outfitene dine til inspirasjon!(Fikk desverre aldri sjanse til å besøke din Gizmo.-kjempesynd, tror nok jeg ville ha elsket sortimentet,når jeg ser din klesstil, og ikke minst de fine bildene av ditt vakre hjem!)
  Så du hadde kjøpt en boks til å ha vaskemiddel i, den var kjempefin. Hvor i Oslo fikk du tak i den? Kunne tenkt meg en å skjule Blenda/OMO-posen i…
  Lykke til med booking av reise. Mallorca er jo bare toppen for barn. Vi ferierte der med våre to små(3 år & 5 mnd.)for 3 uker siden og storkoste oss! Deilig å slippe så lang flyreise når man har med små.
  Nyt ferien med familien,
  Beste hilsen
  Annicken

 4. AnnaStina says:

  Annicken-
  Ååå vad glad jag blev då jag läste ditt inlägg!!! 🙂 Tack, tack, tack för att du tycker om min blogg och att jag inspirerar! 🙂 Synd att du inte fick tillfälle att besöka min underbara butik men nästa gång så! Jag kommer absolut att starta igen i någon form när tiden är rätt så då är du varmt välkommen! 🙂 Om du gillar min stil och stilen jag har hemma så kan jag garantera dig att du hade gillar / kommer att gilla min Gizmo & Co. 🙂 Jag köpte bara in sånt som jag
  själv skulle vilja ha på mig / ha i mitt hem för det är viktigare för mig att sälja saker från hjärtat än efter vad som är “trendigt”. Den underbara tvätt medels boxen har jag köpt på butiken “Ting” i Stortingsgata (vid sidan av Mulberry, LV mfl..)av alla ställen. Det var första gången jag var in i den butiken. Vad härligt att ni varit på Mallorca! Var bodde ni?? Jag bara älskar både Alcudia, Cala Bona och Palma stad och när jag var yngre så var ju självklart Magaluf hur kul som helst 😉 Mallorca är en underbar ö! Tyvärr hade Ving ingen resa till oss igår men jag ska jakta vidare för vi vill verkligen resa. Är det prinsar eller prinsessor du har? eller en av varje? Blir nyfiken! Önskar dig en underbar dag & TACK igen för ditt jätte trevliga inlägg!!
  Kram! 🙂

 5. Annicken says:

  Hei igjen AnnaStina,
  Så synd Ving ikke hadde noen ledig tur til Mallorca.Solhungrige nordmenn har vel strømmet i løpet av juni-måned tenker jeg, for å sikre seg en regn-escape tur!Vi har ofte også reist fra Gt.borg m svenske Ving, men det er vel også fullbooket tenker jeg.(Vi reiste m Ving nå i juni til Alcudia med vår lille prins på 3 år og vår lille tulle på 5 mnd.)
  Begynner å bli rimelig trøtt på det triste været her hjemme nå, men været er jo det eneste vi ikke kan gjøre noe med-bare rømme fra det…
  Ser ut til at dere har kost dere med bedre vær i Luleå.(gleder meg til å lese og deres bryllups-weekend der oppe)
  Ha en fortsatt super dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *