NY DAG – NYA MÖJLIGHETER!

12088029_10153122317795796_5608706422238193847_n

Mooorning girls! 

I morse då jag vaknade så var jag såååå trött att jag bestämde mig för att droppa duschen och istället hoppa i Juicy dressen och köra J till skolan i den för att sen åka raka vägen hem till sängen igen och sova…zzz….!  Något jag typ a.l.d.r.i.g. gör!  Men vad hände? Jo, då jag kom hem så lockade det mycket mer att ta tag i dagen så nu har jag precis duschat , klätt mig och sitter här framför Nyhetsmorgon med frukost vid min sida.  Och nu intervjuar dom Zlatan. Alltså den killen imponerar mig för hans familj hade kunnat vara sååååå synliga i skvallerpressen / glossy magaziner om de haft lust men de är a.l.d.r.i.g. med där! Jo, hans fru var med i en ELLE intervju 1 gång (!) för många år sen. That´s it.  Men – åhhh som jag önskar att jag fått se fler dagens outfit pics av henne för hon har fantastiskt snygg stil.

Men nu var det inte det jag tänkte skriva om.  Istället tänkte jag berätta att jag hade en SÅ underbart trevlig & lång lunch med en av mina allra bästa vänner igår. Min vän jobbar mest på 10.000 meters höjd och är därför inte i stan så ofta så vi får passa på när tillfällena ges…. Och alltså SOM jag sätter pris på att han henne i mitt liv. Fina, goda, nära vänner är verkligen en skatt!  🙂

12108970_10153122320985796_2126698166116018725_n

Vi åt en dagens fisk & skaldjursgryta. Hur g.o.t.t. som helst!  och den här lunchen var verkligen en perfekt start på veckan! 

12107955_10153122319830796_6496278214204174041_n

12144954_10153122322610796_1435232316625924271_n

Sen, efter lunchen, så hämtade jag darlingen på skolan och vi mötte upp min kära bror för lite mat + ärenden. Jag har aldrig skjussat J på cykel men igår premiär satt hon där då jag gick med cyklen mellan butikerna. Hur kul som helst var det tydligen! 😉 Och alltså nackdelen med stora ponchos / capes är att man kan se ut som en stor fladdermus i vissa vinklar, som tex denna… ha, ha. 

12088086_10153122324930796_1910140787624706857_n

12106694_10153122324380796_7685444902530405785_n

Hjärtats jacka + tights kommer från Benetton (beställde som ni kanske minns från deras webshop för en stund sen) och själv har jag en pälsväst under min svarta poncho.  Och ja, jag kör solbriller trots att började bli mörkt ute för mina vipper ser helt j-liga ut… uff, inte kul. Så – blir looooovely att få refill på dem i morgon.  (s.a.k.n.a.r. bästa Pille Joosep Studio enormt, gå dit om du bor i Oslo! de är proffs!). 

Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle gå för svart/vita bilder eller färg så jag la upp alla! Ha, ha.  Nej,  nu ska jag äta upp min frukost innan Gucci gör det! (nejdå, han äter sin egen mat, men ibland blir han frestad att ta en närmare titt…) så, jag önskar dig en magisk tisdag fylld av härlig energi!

Och du, det är som sagt alltid bättre att titta upp sträck på dig och höj blicken… !  🙂

P.S  vilket hotell ska man bo på om man besöker Umeå? Tipsa mig gärna

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “NY DAG – NYA MÖJLIGHETER!”

 1. Pia says:

  Önskar dig en härlig tisdag fylld med energi1

  hoppas du landar mer och mer i ditt nya liv och drar alla fördelar av det 1

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fina ord och for omtanken Pia! Den värmer enormt!

   Önskar dig en magisk dag! Och ja, jag hoppas också att jag snart landar…! Kram! 🙂

 2. Titti says:

  Umeå! ja då säger jag Stora Hotellet som är kitchigt och nyrenoverat eller Plaza.
  Ha en fin dag.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh det kom upp då jag googlade hotell igår men det såg ut som att de endast hade dyra sviter kvar den natt då jag ska bo där… Men ska absolut ta och ringa och kolla upp det närmare idag för hotellet såg riktigt, riktigt snyggt ut! Så tusen miljoner tack för tipset Titti! 🙂

   Önskar dig en underbar dag! Kram!

 3. kerstin says:

  Visst vet du att här i sverige måste barn under 15 ha cykelhjälm….Lag på det…=)

  • gizmolina says:

   Som du kanske kan se på bilden så cyklade inte Johanna. Hon satt på min pakethållare då jag rullade cykeln mellan några butiker….

   Happy tisdag Kerstin! Kram! 🙂

   • kerstin says:

    Jo jag såg det;)
    och jag förstod att ni bara gick mellan butikerna…det var bara i all välmening jag ville påpeka det…Det poppade upp i mitt huvud och skrev ner det. Det skiljer ju faktiskt lite bland Norge och Sverige och jag har ingen som helst aning om nåt mer än de såkallade matpacke luncherna…
    Hoppas ni har börjat komma in i Sverigelunket..Johanna verkar trivas och det är roligt.

 4. kerstin says:

  Utan Tvekan Stora Hotellet…Du blir helt såld av miljön…Finns med på en lista bland de 10 originellaste i VÄRLDEN…

  • gizmolina says:

   Wow, är det ett av de mest originella hotellen i världen? Åh då hoppas jag verkligen att jag lyckas få ett rum där! Tusen tack för tipser Kerstin!

   Önskar dig en magisk höstdag! Kram! 🙂

 5. Anna says:

  Stora hotellet inget att fundera på.

  Kram
  Anna

  • gizmolina says:

   Åh ja, det verkar vara det hotellet som “gäller” så kryssar fingrarna för att jag får till att bo där. Tusen tack för tipset Anna!

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram! 🙂

 6. kerstin says:

  Om Du nu skulle hoppa över att bo på Stora Hotellet måste du iallafall besöka det…äta lunch ute på det inglasade torget och sippa på ett glas vin i baren…underbart ställe. Dyrt men fint och annorlunda med en massa rolig historia.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för pepp att besöka hotellet. Tyvärr så kommer jag inte att ha så mycket tid över den här gången….. men en annan gång så! 🙂

   Njut kvällen! Kram!

 7. Anne says:

  Hei! Ville bare komme med ett tips! Finn en flat pute som du kan feste på bagasjebrettet når datteren din skal sitte bakpå

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack för omtanken och för tipset Anne! 🙂 Jag ska absolut fixa en flat pute om jag ska skjussa Johanna på cykeln men jag har aldrig gjort det ännu och vet inte om jag vågar… skulle vara så rädd att hon ramlar av…. Men OM vi gör det en dag så ska jag absolut tänka på att ha en pute på plats!

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Klem!

 8. Sara says:

  Hej, Vilken snygg jacka du har på dig, får jag fråga var den är ifrån?

  Jag bodde borta från Luleå i ca 6 år och varje gång jag var hemma och hälsade på så önskade jag att jag bodde här. När jag sedan (efter ett antal år) flyttade hem igen så blev det en total chock.. Vad hade jag gjort?! Knappt inga vänner kvar och de som var kvar hade man växt ifrån. Det tog mig faktiskt närmare 1 år att vänja mig, skapa nya kontakter & vänner. Nu har jag bott hemma i 10 år och är väldigt glad att jag tog steget. Älskar Luleå, men gillar också väldigt mkt att besöka sthlm och London där jag bodde tidigare. Lycka till och hoppas att du kommer in i “Lule-lunken” snart. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *