T.I.S.D.A.G.!

Allmänt

Take-a-chance_daily-inspiration

Tisdagspepp.

Daaaarlings! 

Sorry, jag fick inte till så många inlägg som jag hoppats på i går för formen är inte helt enkelt inte på topp…  Dumma förkylning alltså! men nu måste den väl ändå försvinna snart. Hoppas jag!  Men jag var optimistisk in i det sista, somnade t.o.m. med min mac på magen. Ha, ha.

Men nu är det en ny dag med nya möjligheter så nu kööör vi helt enkelt!  Ska bara hjälpa JIG med några saker här först (det är så ovanligt att han är här och vi har båda hemmakontor) också har jag en sak som jag önskar din hjälp med…. Jag klarar nämligen inte att bestämma mig för om vi ska gå för dubbel dusch (alltså 2 duschar vid sidan om varandra) eller badkar i badrummet nere i källaren…? Dubbel dusch känns fräscht, snyggt & lite lyxigt men vi har inget badkar (det är dusch i badrummet uppe + på entré plan) så det vore samtidigt super mysigt att kunna sjunka ner i ett härligt varmt bad en kall vinterdag… Vad hade du valt?  Hit me!!! (det var ett inkaklat badkar där då vattenskadan hände så – det är det som försäkringsbolaget återställer med om vi inte styr upp saken). Vissa beslut är verkligen svåra alltså…. Puh…! 😉

13124570_10153503860870796_6043556632857733127_n

Rockefeller Center förra lördagen efter lite shopping på Saks Fifth Avenue. Åhhh som jag l.ä.n.g.t.a.r tillbaka! och ni ska självklart få se vad som gömde sig i påsarna senare. (fast inte allt – för i ena påsen ligger en födelsedagspresent till J… ).

Nej, nu är det bäst att jag kör på här.

Önskar dig den allra bästa tisdagen! Och du, låt det här bli dagen då du tog ett steg närmare din dröm…! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “T.I.S.D.A.G.!”

 1. Kristin says:

  Badekar! Det ER fantastisk å ha mulighet til å krype ned i et varmt bad når det er kaldt ute. Tenne lys lags badekarkanten og ha sitt eget hjemmespa.
  Spesielt siden dere har to bad og det ene kun har dusj. Du vil ikke angre! Vi har også to bad, det ene med dusj, det andre med badekar med glassvegg på halve karet og dusj. Superfresht.

 2. Trude says:

  Hei!
  Jeg hadde definitivt gått for badekar på dette badet så lenge dere ikke har det i de andre badene. Tenk så deilig på en kald vinterdag der oppe i nord, eller bare for ren avslapping :-).
  Trude

 3. Mary says:

  Baaadkaaar alla gånger ;D Att kunna bada är en sån härlig lyx som man saknar när man inte har det. Uppe i Norrland måste det ju vara extra härligt efter kalla dagar. Man kan ju alltid duscha i samma dusch 😉 Det är min väldigt övertygade syn på det hela 😉 Det kommer bli grymt oavsett! Kram

 4. Mary says:

  Jag har en till övertygande kommentar 😉 Vill man duscha två samtidigt fast med varsin “dusch” så har ni ju redan två duschar om en tar badkaret och en duschen. Lycka till 🙂

 5. Elisabet says:

  Hej!
  Om vi hade gjort om vårt badrum så hade vi valt badkar – vilket vi tog bort när vi renoverade. Jag personligen saknar det inte, men resten av familjen… Tror inte man använder dubbel dusch, även om det är väldigt coolt. Krya på dig! Kram!

 6. Deseree says:

  Badkar röstar jag på,för hur ofta duschar man två egentligen? Krya på dig !

 7. Petra says:

  Absolut ett badkar hade jag valt men sen är jag en person som badar 365 dagar om året och älskar det!
  Extra härligt kalla vinterdagar att tända ljus och sjunka ner i ett varmt bad (kanske med kallt bubbel i handen

 8. elin says:

  Badekar! Det er ikke ofte man dusjer to samtidig – og vil man det, så klarer man jo det i en stor dusj 🙂
  Lykke til med beslutningen!

 9. Vi funderar på att ta bort vårt badkar (som enbart används av barnen) och sätta in två duschar med frostat glas emellan, vi har bara ett badrum och tänker att det vore smidigt om iaf barnen kan duscha samtidigt men tänker ändå att de ska få ngn typ av privacy!

  Själv ser jag ingen annan vinning med dubbeldusch (det ser iofs lyxigt ut) och kanske är det jag som är helt oromantisk men jag skulle nog aldrig duscha i en dubbeldusch med min man….skulle “den andan falla på” kan vi nog klämma ihop oss under samma dusch, haha!

  Men ja, vi kommer nog gå för dubbeldusch men enbart av praktiska skäl 🙂

 10. Pia says:

  Badkar så klart ni har ju flera badrum med dusch. Ibland får man tänka funktion istället för stil 🙂 Hoppas du kryar på dig.

 11. Barbro says:

  B.a.d.e.k.a.r <3 Ingen tvil 🙂
  Ikke så mye brukt her til oss voksne, men så utrolig herlig å synke ned i det når en førstes tar seg et bad 🙂

  Lykke til fremover med oppussingen, og god klem fra Gjøvik – Norge 🙂

 12. Lena says:

  Badkar !!

 13. Christina says:

  Badkar så klart. Vi tog bort vårt för ett antal år sedan och har ångrat det många gånger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *